FC Brașov a pierdut amicalul de la Sibiu cu FC Hermannstadt. Dan Alexa: ”Concluzia este clară, avem nevoie de jucători valoroși”

Adi MARICA 08 Jul. 2022, 20:33 Liga 2

FC Brașov a pierdut și al doilea amical al verii disputat cu o echipă care va evolua în SuperLigă (noua denumire a Ligii 1), de această dată cu FC Hermanstadt. Antrenorul Dan Alexa recunoaște superioritatea sibienilor și cere întărirea lotului

FC Brașov a pierdut amicalul de la Sibiu cu FC Hermannstadt

După 1-3 cu Farul Constanța, la Ghimbav, în urmă cu mai bine de o săptămână, FC Brașov și-a măsurat forțele, astăzi, 8 iulie, cu un alt adversar care va juca în noul sezon de primă ligă. Echipa antrenată de Dan Alexa a mers la Sibiu pentru a disputa pe stadionul neterminat Municipal un amical cu FC Hermannstadt, fostă colegă de Liga 2 în sezonul recent încheiat.

FC Brașov a cedat cu scorul de 0-2 (0-1) pe terenul sibienilor, după reușitele lui Valentin Buhăcianu (17) și Silviu Balaure (60).

”Am întâlnit o echipă peste noi ca nivel valoric, dar și ca nivel de pregătire. FC Hermannstadt a condus clar ostilitățile în acest meci, dar am avut si noi situațiile noastre de a înscrie. Am luat cele două goluri pe greșeli individuale mari. Este clar că mai avem foarte mult de muncă. Trebuie să ne întărim dacă vrem accederea în play-off. Concluzia este clară, avem nevoie de jucători valoroși, de jucători cu experiență pentru a ne îndeplini obiectivele”, a spus Dan Alexa după joc, în ziua în care FC Brașov i-a prezentat oficial pe Adi Chică-Roșă, fostul golgheter al FC Buzău, și pe Rareș Lazăr, ultima dată la Poli Timișoara, cu care a retrogradat sportiv în Liga 3 după un baraj chiar cu FC Brașov.

FC Hermannstadt: Iliev – Al. Oroian, Bejan, I. Stoica, Opruț – Mino Sota, Biceanu, Alhassan, Balaure, Buhăcianu, Hora
Au mai jucat: L. Niță, Gab. Șerban, Bucuroiu, Issah, Hanzu, Al. Răuță și C. Popescu.
Antrenor: Marius Măldărășanu

FC Brașov: Laur. Popescu – R. Rusu (Drăgoi 30), M. Burlacu, Fustar, Cîrstian, Dumbravă – Vas. Constantin, R. Lazăr, Rz. Iorga – Bg. Roșu (Lascu 30), Lambrinoc
În repriza secundă au mai jucat: D. Mutu – I. Voicu, Vl. Mihalcea, Martinov, Leonte, Negrean, Angelov, M. Savu, C. Ivan
Antrenor: Dan Alexa

Următoarele amicale pe care FC Brașov le are programate sunt cu Unirea Slobozia (15 iulie) și SC Oțelul Galați (19 iulie).

Adi MARICA 08 Jul. 2022, 20:33 Liga 2
Pe aceeași temă