Gluma se-ngroașă la Rapid

Marius ANGHEL 23 Jul. 2013, 12:08 Liga 2
Gluma se-ngroașă la Rapid

Problemele financiare par să nu-și găsească rezolvare la Rapid. Din acest motiv, conducerea grupării sucevene tot ezită să stabilească o dată certă pentru reunirea lotului. Întrucât conturile clubului sunt goale, societatea nu poate în acest moment să susțină desfășurarea activității sportive, în condițiile în care fiecare zi de antrenament necesită costuri însemnate, traduse prin cheltuieli pentru cazare, masă, medicație, sală, transport și îndemnizații.

„Din păcate nu pot să vă spun nimic concret pe marginea acestui subiect. Sper ca în cel mai scurt timp să se găsească banii necesari pentru a putea începe și noi o pregătire decentă, să nu ne mai chinuim ca până acum. Speranțele noastre se leagă de banii pe care îi avem de primit de la Consiliul Local, numai că am înțeles că nici primăria nu stă tocmai pe roze la capitolul financiar. Oricum, din punctul meu de vedere, sunt slabe speranțe ca lucrurile să se deblocheze în zilele următoare, așa că în cel mai fericit caz vom chema fotbaliștii la treabă în cursul săptămânii viitoare”, a declarat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Situația echipei Rapid CFR Suceava nu este singulară la nivelul Ligii secunde, multe alte grupări, precum Sportul Studențesc, CF Brăila, CS Otopeni, FC Argeș, CS Turnu Severin sau Luceafărul Oradea confruntându-se cu probleme similare, care le pun în pericol participarea în viitoarea ediție de campionat. Din cauza acestor neajunsuri, s-a ajuns până acolo încât nici până la această oră nu se știe data la care va debuta sezonul oficial și mai ales câte echipe se vor alinia startul competiției.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 23 Jul. 2013, 12:08 Liga 2
Pe aceeași temă