„Găzarii”, un nou amical cu campioana Unirea Urziceni

02 Sep. 2009, 14:30 Liga 2

 

Având în vedere că meciul cu Farul Constanța s-a amânat, “Lupii galbeni” și-au planificat un nou amical în această minivacanță. Ei vor întâlni din nou pe Unirea Urziceni, de data aceasta însă, pe terenul campioanei, sâmbătă de la ora 18:00. Dar până la meciul de sâmbătă, elevii lui Vivi Răchită s-au stabilit la Predeal acolo unde au plecat în această dimineață și vor sta până în ziua meciului când vor coborî la Urziceni.

 

S-a renuntat la bulgari
Peicho Deliminkov și Martin Hristov, bulgarii care au venit la începutul acestei săptămâni în probe la Petrolul nu au fost păstrați în lot din cauza pretențiilor exagerate ale impresarilor.

 

Sârbii vin sâmbătă
Bozidar Cosic și Aleksandar Mijatovic, cei doi sârbi care erau anunțați că trebuie să sosească la Ploiești, vor veni cu o zi întârziere, astfel vor ajunge abia sâmbătă, dar se speră ca ei să fie apți și să prindă măcar câteva minute din meci.

 

Sanda și Hong au plecat

S-a renunțat și la Paul Sanda, atacantul care a mai trecut pe la Șeriff Tiraspol sau U Cluj, nu mai face parte de astăzi din lotul grupării galben-albastre. Ultimul jucător la care se renunță este fundașul sud-coreean Hong, care nu poarte fi legitimat din cauza problemelor cu “cartea verde”.

 

Articol scris de Cosmin Manea

02 Sep. 2009, 14:30 Liga 2
Pe aceeași temă