Găzarii joacă mai bine în amicale

27 Apr. 2009, 17:33 Liga 2
Găzarii joacă mai bine în amicale

Petrolul Ploiești a demonstrat că rămâne o echipă inconstantă în evoluții, având exprimări dintre cele mai diverse pe terenul de joc. Nu puține au fost meciurile în care fotbaliștii Petrolului au fost de nerecunoscut în acest sezon și prea puține au fost acelea în care ei au jucat la adevărata valoare și au etalat un fotbal de calitate.

 

Așa se poate descrie situația echipei în meciurile oficiale. În schimb, atunci când au disputat meciuri de verificare, ploieștenii au făcut demonstrații de forță cu adversarii lor.
 

Așa s-a întâmplat și sâmbătă, la Buftea, atunci când Petrolul și Clubul Sportiv din localitate au disputat o partidă amicală, profitând de faptul că niciuna dintre cele două formații colege de eșalon nu avea programat meci oficial în campionat.

 

Cu o formulă de start din care au lipsit Marinescu, Coțan, Odoroabă sau Arnăutu, ploieștenii au făcut o primă repriză bună, reușind să conducă la pauză cu 1-0, grație golului marcat de Valentin Lazăr în minutul 22. De altfel, Lazăr a arătat, din nou, că se poate baza  pe el, după ce jucase bine și în meciul de campionat disputat de Petrolul la Chiajna.

 

După pauză, Mihai Oancea a rulat tot lotul de jucători pe care l-a avut la dispoziție. Muțiu a marcat pentru 2-0 în minutul 51, stabilind și scorul final.

 

Un scor mincinos, pentru că ratările ploieștenilor din poziții ideale de a marca au fost cele care au privat Petrolul de un succes la un scor impresionant.

 

Interesant este și un aspect care ține de statistică. Petrolul a câștigat clar meciurile jucate cu CS Buftea în partide de verificare sau în Cupa României, dar a remizat de două ori cu această echipă în campionat.
Pentru că nu are meci oficial nici la sfârșitul acestei săptămâni, Petrolul va mai juca o partidă de verificare vineri, în compania "suratei" din eșalonul III, Chimia Brazi.
 

 

Sursa: Ziarul Prahova

27 Apr. 2009, 17:33 Liga 2
Pe aceeași temă