Galeria Petrolului: „Nu ne reprezentați!”

01 Mar. 2009, 16:40 Liga 2
Galeria Petrolului:

Mai pe scurt, la meciul cu CS Buftea suporterii ploieșteni au atras doar atenția că nu s-a semnat nimic și că    nu vor susține această echipă până ce aceasta nu va trece în totalitate la municipalitate. Astfel, înarmați cu bannere, cei 250 de „lupi galbeni” au luat parte la au scandat împotriva actualei conduceri a Petrolului care a promis cedarea gratuită a echipei către primăria Ploiești. La aceast protest inițiat de campania „Petrolul e al nostru”, a luat parte și Valeriu Răchită, cel desemnat de primarul Volosevici pentru a superviza trecerea echipei în patrimoniul orașului.

„ 2 ani de mediocritate. Ă‚sta-i antrenorul la care visați? Sunteți naivi sau retardați?”
„Gratis înseamnă să ne condiționați? Donați echipa sau din oraș plecați!”
„Echipa, antrenor, conducere cu rezultate dezastruoase. Pentru ei strcați timpul și aplauzele voastre?”
„Respect Cristi Vlad”
"Până Bercea n-o pleca / Asta nu-i echipa mea"

 

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele suporterilor care au părăsit peluza după doar o jumătate de oră, timp în care și-au spus doleanțele și l-au ovaționat pe singurul om în care mai au încredere și care cred că pot salva Petrolul după ce acesta va fi preluat de către primărie, Vivi Răchită.

 

Singurele acțiuni la care vor mai lua parte suporterii sunt legate doar de întâlniri cu ediliul orașului pentru preluarea cât mai rapidă a echipei de la actualii proprietari.

 

articol scris de Cosmin Manea
 

01 Mar. 2009, 16:40 Liga 2
Pe aceeași temă