Nu doar Leo Grozavu a fost ținta suporterilor Petrolului la meciul cu Luceafărul! Mesajele categorice ale galerie care ridică mari semne de întrebare la Ploiești

Marius ANGHEL 09 Oct. 2018, 22:10 Campionat

Galeria Petrolului nu l-a iertat pe antrenorul Leo Grozavu pe toată durata meciului cu Luceafărul Oradea, desfășurat marți seară la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, în cadrul etapei a 11-a a Ligii 2, și câștigat cu 6-2, cerându-i în dese rânduri demisia. Fanii, care nu-l mai vor pe experimentatul antrenor pe banca tehnică au scandat împotriva lui Grozavu de fiecare dată când se ridica pentru a da indicații, dar și după fiecare gol înscris de Alexandru Țigănașu și compania. Petrolul are trei înfrângeri în 11 etape, jocul nu mulțumește, iar conducerea clubului încearcă să renunța la antrenor, însă acesta refuză o despărțire pe cale amiabilă.

La meciul cu Luceafărul, suporterii de la Peluza I Ilie Oană au avut câteva săgeți și către doi dintre foștii jucători importanți ai clubului. Cristian Vlad, acum președinte la Petrolul, și Claudiu Tudor, căpitanul din sezonul trecut, retras din fotbal după promovare, au fost acuzați direct prin două bannere afișate pe durata partidei cu orădenii și care ridică mari semne de întrebare față de evoluția echipei în acest sezon. Dacă în deplasare echipa scârțâie serios și a pierdut deja de trei ori, acasă e total schimbată și defilează cu adversarii. Etapa trecută Aerostar a plecat cu un sec 5-0 de la Ploiești, iar, acum, Luceafărul a încasat un 6-2.

„Cristi Vlad și Claudiu Tudor ați jucat să încasați / Casele de pariuri să le falimentati”, a fost primul banner afișat de galeria Petrolului, ca după autogolul lui Cristian Oroș, pentru 5-2, să ridice un nou banner: „7+ cota 12”. Ulterior, Cătălin Ștefănescu a făcut 6-2, iar Toto Tamuz a ratat un penalty în minutul 90+2.

Pe lângă Leo Grozavu, galeria Petrolului i-a făcut reproșuri și i-a cerut demisia, în dese rânduri, prin intermediul comunicatelor, președintelui Cristian Vlad.

Marius Chindriș (2), Jeroen Lumu (8), Alexandru Țigănașu (26, 53), Cristian Oros (62 – autogol), Cătălin Ștefănescu (75) au înscris pentru Petrolul în meciul de marți seară de pe stadionul „Ilie Oană”, în timp ce George Paraschiv (13, 34) a reușit o „dublă” pentru Luceafărul. La ultima fază a meciului, Toto Tamuz (90+2) a trimis pe lângă poartă dintr-o lovitură de pedeapsă.

Cu 22 de puncte acumulate, Petrolul urcă, pentru o zi, pe locul 3, în timp ce Luceafărul Oradea are 9 puncte și se menține momentan pe locul 15, dar probabil va pica pe o poziție retrogradabilă după etapa a 11-a.

Marius ANGHEL 09 Oct. 2018, 22:10 Campionat
Pe aceeași temă