„Alături de Farul în continuare”. Fanii echipei constănțene au împânzit orașul cu mesaje de susține pentru favoriți

Marius ANGHEL 22 Jan. 2015, 13:03 Liga 2

Suporterii FC Farul, din grupul ultras „Fervent”, au confecționat mai multe bannere cu mesaje de susținere la adresa clubului. Inscripționate cu mesajul „Alături de Farul în continuare”, acestea au fost amplasate prin mai multe puncte din oraș, gardul de la tribuna oficială a stadionului Farul, în zona Gării, la Spitalul de Boli Infecțioase, dar și pe podul de la Varianta Constanța și pe podul de la Agigea!

Totodată, ziuaconstanta.ro scrie că fanii au scos pe piață fulare destinate tuturor suporterilor Farului. Fularele alb-albastre au același slogan, costă 30 de lei, și pot fi trimise în toată țara prin Poșta Română sau prin curierat rapid, neexistând costuri suplimentare.

„Vrem să se vadă că suporterii încă fac eforturi pentru club. Iubim Farul și nu ne lăsăm până când echipa nu va reveni acolo unde îi e locul”, au anunțat membrii grupului ultras constănțean.

Altfel, data reunirii lotului de jucători a fost stabilită într-un final, după mai multe amânări, pentru luni, 26 ianuarie, de la ora 14:00, la stadionul Farul. Pregătirea propriu-zisă urmează să înceapă a doua zi.

Marius ANGHEL 22 Jan. 2015, 13:03 Liga 2
Pe aceeași temă