Gache, pregătit de derby-ul cu Brăila: „Va fi un meci de șase puncte, dar nu decisiv”

Marius ANGHEL 05 Apr. 2013, 14:02 Liga 2
Gache, pregătit de derby-ul cu Brăila:**

Cel mai interesant meci din etapa a 20-a a Seriei I a Ligii a II-a de fotbal se va disputa duminică, de la ora 11:00, pe Stadionul „Flacăra” din Năvodari între două formații care își doresc promovarea, Săgeata și CF Brăila.

Într-o conferință de presă desfășurată astăzi, antrenorul gazdelor, Constantin Gache, a declarat: „Va fi un meci de șase puncte, dar nu decisiv, pentru că vor mai urma destule partide, însă i-am ține pe brăileni sub noi în clasament. Putem să câștigăm această partidă fără probleme dacă vom juca la adevărata noastră valoare, iar la meciurile astea tari jucătorii se motivează singuri pentru că fiecare vrea să arate ce poate. O victorie ne-ar ține sus și în următoarele două etape, când nu jucăm și așteptăm suporterii la stadion pentru că nu îi vom dezamăgi.”

„Va fi un meci greu, dar trebuie să continuăm pe aceeași linie ascendentă din retur, când am reușit patru victorii. Vom face totul să ținem CF Brăila sub noi, să le tăiem din aripi. Lupta pentru promovare rămâne deschisă, contracandidatele principale fiind FC Botoșani și Delta Tulcea.”, a spus și atacantul Marius Tigoianu.

Intrarea spectatorilor la meciul Săgeata Năvodari – CF Braila va fi gratuită.

Articol scris de Cătălin Donose

Marius ANGHEL 05 Apr. 2013, 14:02 Liga 2
Pe aceeași temă