Fariștii au scăpat fără sancțiuni după umilința de la Brăila. Nedelcu: „Unui om aflat la greu nu îi dai în cap”

Marius ANGHEL 02 Mar. 2016, 11:35 Liga 2
Fariștii au scăpat fără sancțiuni după umilința de la Brăila.** Nedelcu:

Ședința de la FC Farul de după umilința din prima etapă din 2016, 0-4 cu Dacia Unirea Brăila, a rămas fără sancțiuni. Amânată pentru marți, întâlnirea dintre patron, staff tehnic și jucători s-a încheiat după ce aceștia din urmă au spus la unison că eșecul drastic a fost un accident, un duș rece. Giani Nedelcu a luat-o exact „cum au zis ei”, jucătorii, a pus înfrângerea și pe seama faptului că echipa încă nu este omogenă după multele transferuri realizate în această iarnă și așteaptă o reacție pozitivă încă din următoarea etapă, de vineri, cu Bucovina Pojorâta.

„Cu Brăila a fost un eșec, un accident. Au intrat pe teren puțin cu nasul pe sus. I-am ascultat pe fiecare ce au avut de spus. O iau ca pe un duș rece, exact cum au zis ei. Problema e să nu se mai repete asemenea dușuri. De putut, jucătorii pot, dar trebuie să fie mult mai concentrați și mai interesați. Trebuie să fie un grup mai unit. E mai greu, într-adevăr, că sunt mulți jucători noi, dar trebuie să se împrietenească și să dovedească unitate, ca să aibă forță. Iar primul prilej e meciul de vineri, de la Constanța, cu Bucovina Pojorâta”, a spus Giani Nedelcu pentru Ziua de Constanța.

Nedelcu a discutat cu președintele executiv Auraș Brașoveanu și cu staff-ul tehnic și despre găsirea soluțiilor pentru ca echipa se se mențină, prin joc bun și rezultate, în cursa pentru promovarea în Liga 1, chiar dacă în acest moment diferența dintre ei și primele două clasate e de 11 puncte.

Patronul Farului a mai spus că intenția ședinței nu a fost de a găsi țapi ispășitori și că poziția lui Constantin Gache nu e amenințată. „Unui om aflat la greu nu îi dai în cap. Trebuie să-l ajuți și să-l sprijini, sub toate aspectele. Eu nu m-am dus să dau în cap la nimeni. Nu se pune problema despărțirii de Constantin Gache. Ne dorim cu toții să fie bine, să câștigăm și încercăm să facem tot ce putem în acest sens. Vrem să avem rezultate și să vină lumea la stadion”, a mai declarat Nedelcu.

Farul, aflată pe locul 5 în Seria I, cu 28 de puncte, va juca în următoarea etapă, a 20-a, vineri, pe teren propriu, cu Bucovina Pojorâta, a 11 clasată.

Marius ANGHEL 02 Mar. 2016, 11:35 Liga 2
Pe aceeași temă