Gabriel Tamaș va continua la ”U” Cluj! Ardelenii anunță că nu-l lasă la Dinamo. Daniel Stanciu: ”Garantez că nu pleacă”

Autor: Vlad MĂCICĂȘAN Publicat: 15 Aug. 2020, 16:46 Actualizat: 16 Aug. 2020, 12:58 Liga 2
Gabriel Tamaș va continua la ”U” Cluj! Ardelenii anunță că nu-l lasă la Dinamo. Daniel Stanciu: ”Garantez că nu pleacă”

Chiar și după ce Universitatea Cluj a anunțat mutarea verii în fotbalul românesc, Gabriel Tamaș continuă să aibă oferte. Din informațiile ProSport, noii șefi de la Dinamo n-au renunțat la ideea de a-l coopta în lot pe fundașul central. Daniel Stanciu, conducătorul ardelenilor, spune însă că nu se pune problema ca Tamaș să părăsească ”U” Cluj.

Daniel Stanciu: ”Garantez că Gabi Tamaș nu pleacă”

Daniel Stanciu precizează că îl vede pe Tamaș drept un jucător responsabil și de evoluția tinerilor fotbaliști din lot și că acesta va fi un exemplu pentru ei și o voce puternică în vestiar.

Garantez că Gabi Tamaș nu pleacă. Restul informațiilor sunt doar speculații. Este unul dintre pilonii actualului proiect U Cluj și, în acest moment, este foarte implicat în viața echipei.  A venit aici convins de proiect și își dorește enorm să reușim să construim împreună o echipă și un club care să atace performanța. Alături de Goga, Mureșan, Rus, Gavra, Vâtcă sau Novac, Tamaș este responsabil de viitorul sportiv al clubului și are obligația morală și profesională să impună o nouă mentalitate și disciplină în cadrul clubului, iar toate acestea împreună cu staff-ul și cu antrenor Adrian Falub.

Scopul este ca în viitorul apropiat să vină și rezultatele așteptate de către minunații suporteri ai lui U. Pentru faptul că a ales să vină alături de noi îi mulțumesc lui Tamaș, așa cum le mulțumesc și celorlalți care au venit, dar și președintelui Radu Constantea pentru tot sprijinul acordat”, a spus Stanciu pentru Liga2.ro.

Adrian Falub, Daniel Stanciu și Gabriel Tamaș, la prezentarea ultimului la ”U” Cluj. Foto: Dan Bodea / Transilvania Reporter

Gabriel Tamaș a semnat al 20-lea contract al carierei 

Gabriel Tamaș, care în această vară s-a despărțit de Astra, a semnat un contract pe un an cu Universitatea Cluj. Mutarea este una surprinzătoare, mai ales că fundașul central în vârstă de de 36 de ani era dorit de U Craiova, Dinamo și Rapid. Cu aceste echipe Tamaș a negociat înainte să semneze cu ”U” Cluj, dar Daniel Stanciu l-a convins să i se alăture la Universitatea Cluj, în Liga 2.

Este al 20-lea contract pe care Gabi Tamaș îl semnează în cariera sa, una impresionantă, cu echipe precum Galatasaray, Spartak Moscova, Auxerre, West Bromwich sau Watford. Fundașul central are și 59 de partide în echipa națională.

Gabi Tamaș a semnat în 2013 și cu CFR Cluj, dar a stat doar 6 zile la rivala Universității. Atunci, fundașul a fost filmat într-un bar, iar conducerea CFR i-a dat un ultimatum, fapt care l-a supărat pe jucător și a decis rezilierea contractului.

Foto: FC Universitatea Cluj 

 

 

 

 

Autor: Vlad MĂCICĂȘAN Publicat: 15 Aug. 2020, 16:46 Actualizat: 16 Aug. 2020, 12:58 Liga 2
Pe aceeași temă