Gabriel Răduță, la conducerea Centrului de Copii și Juniori al FC Dinamo!

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 16:13 Liga 2
Gabriel Răduță,** la conducerea Centrului de Copii și Juniori al FC Dinamo!

Așa cum ProSport a anunțat în urmă cu o săptămână, Gabi Răduță este noul manager general al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo. Anunțul a fost făcut astăzi de clubul din „Ștefan cel Mare” pe site-ul oficial, dar oficialii „câinilor” au comis și o greșeală.

În același material, Constantin Anghelache informează că Ilie Alexe este noul antrenor principal al echipei secunde a clubului. „Bebe” Alexe infirmă însă această informație și spune că în contractul său este trecut doar postul de „secund” la prima echipă a formației din „Groapă”.

„Eu sunt antrenor secund la prima echipă. Am vorbit ceva cu domnii din conducere, dar nu ne-am înțeles”, a declarat Ilie Alexe pentru ProSport.

„Vom trata cu toată responsabilitatea activitatea echipei Dinamo II și procesul de selecție, formare și pregătire la Centrul de Copii și Juniori. În locul lui Ion Moldovan, șeful Centrului de Copii și Juniori este, începând din acest sezon, Gabriel Răduță. Format în Ștefan cel Mare, Gabriel Răduță a jucat la Dinamo, are peste 150 de meciuri în prima ligă, a evoluat aproape 5 ani în Germania, a condus centre de juniori la cluburi din prima ligă. Vorbim de un manager cu experiență, cu mult entuziasm și pricepere. Mai departe, noul antrenor principal al echipei Dinamo II este Ilie Alexe, un tehnician tânăr, școlit la Coverciano. Dinamo II înseamnă o echipă cu o medie de vârstă de 18 ani, formată din cei mai talentați juniori 94-95, finaliști ai campionatului național în sezonul trecut, și alți tineri de perspectivă transferați de la școlile de fotbal din țară”, a fost declarația lui Constantin Anghelache pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 16:13 Liga 2
Pe aceeași temă