Gabriel Dodoi și-a reziliat contractul cu CSM Alexandria: ”Sper să-mi regăsesc pofta de gol din sezonul viitor”

Mircea OGLINDOIU 17 Apr. 2024, 09:54 Liga 2

Retrogradată matematic în Liga 3, CSM Alexandria a început să rezilieze contractele jucătorilor pe care nu va mai conta în sezonul 2024-2025.

Primul fotbalist care s-a despărțit deja de echipa din Teleorman este Gabriel Dodoi, atacant utilizat în 14 meciuri în actuala stagiune, fără să marcheze în cele 1.079 minute bifate pentru nou-promovata în Liga 2 pentru care acasă a însemnat Turnu Măgurele!

Gabriel Dodoi și-a încheiat contractul cu CSM Alexandria

Gabriel Dodoi, în vârstă de 25 de ani, speră să-și relanseze cariera în noul sezon, după seceta din actuala stagiune.

”Ne-am înțeles de comun acord în privința rezilierii. A fost o perioadă cu mult ghinion, zic eu, pentru echipă. Și eu pot spune că am avut ghinion, fiindcă nu am jucat rău, zic eu! Locul echipei din clasament este mincinos, dacă luăm fiecare joc în parte, dar așa a fost să fie. Le mulțumesc celor de la Alexandria și le doresc mult succes pe viitor! Cred că pot juca la un nivel mult mai sus! Sper să-mi regăsesc pofta de gol din sezonul viitor”, a declarat Dodoi pentru Liga2.ro.

Dodoi sosise la CSM Alexandria la sfârșitul lunii august 2023, după ce începuse actalul sezon la Chindia, pentru care a jucat în două jocuri, timp de 64 minute, în remizele cu Steaua (1-1) și CSM Slatina (0-0). A plecat de la Târgoviște, la scurt timp de la demiterea lui Dragoș Militaru, iar, în iarnă, a fost printre puținii jucători păstrați în lot de noul antrenor al echipei în acel moment, Eugen Trică. Inclusiv Trică a plecat de la Alexandria, preferând să se întoarcă pentru a patra oară la echipa lui Adrian Mititelul, FCU Craiova FC.

  • În cariera sa, Dodoi a jucat pentru Pandurii Târgu Jiu, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Rapid, CSM Reșița, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Chindia Târgoviște și CSM Alexandria.

CSM Alexandria este ultima în Grupa A a play-out-ului Ligii 2

CSM Alexandria a încheiat sezonul regular pe penultimul loc în Liga 2, cu doar 9 puncte, iar în prezent ocupă ultima poziție, 7, în Grupa A din play-out, cu 13 puncte. Mai are de jucat trei meciuri în actuala stagiune, cu Ceahlăul (deplasare), CSM Reșița (acasă) și Unirea Dej (d).

În sezonul anterior, 2022-2023, Gabriel Dodoi a marcat 3 goluri în 23 de jocuri pentru Viitorul Pandurii, iar cel mai bun sezon al său a fost 2020-2021, când a înscris de 9 ori în 20 de meciuri pentru Pandurii Târgu Jiu.

Foto: Răzvan Păsărică și Marius Tudor / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-a-turului-play-off-ului-ligii-2-se-desfasoara-pe-durata-a-doua-zile-iar-corvinul-joaca-in-deschidere-cu-toate-ca-e-singura-care-are-meci-si-in-cupa-romaniei-etapa-a-4-a-din-play-out-t-19308161

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandriei-ii-place-rozul-dar-situatia-sa-nu-e-una-deloc-roz-19305658

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-oficial-in-liga-3-19305316

Mircea OGLINDOIU 17 Apr. 2024, 09:54 Liga 2
Pe aceeași temă