Frunză îi asigură pe brăileni de o victorie cu Gloria Buzău: „În mod deosebit îmi doresc să învingem, este o ambiție a mea”

Marius ANGHEL 05 Nov. 2015, 12:11 Liga 2
Frunză îi asigură pe brăileni de o victorie cu Gloria Buzău:**

Jucătorii echipei Dacia Unirea Brăila se pregătesc intens pentru partida de sâmbătă cu Gloria Buzău, un meci pe care, dacă îl câștigă, elevii lui Alin Pânzaru revin în zona formațiilor participante la turneul play-off. Miercuri dimineață, pe o vreme superbă, fotbaliștii Daciei Unirea, mai puțin Petean și Niță, care sunt accidentați, au început antrenamentul cu zâmbetul pe buze, iar la jocul test din finalul ședinței de pregătire Marius Dima a marcat un gol superb. Însă și Necoară, Roșu, Stelian Nicoliță, Istrate, Onofraș sau Iosofache au căutat să-i atragă atenția, prin execuții spectaculoase, antrenorului principal Alin Pânzaru.

La finalul antrenamentului, căpitanul Daciei Unirea, Sorin Frunză, a spus că meciul cu Gloria Buzău are o conotație specială pentru el. „Cu Buzăul nu am evoluat în acel meci despre care se tot vorbește, acum voi juca și îi asigur pe suporterii brăileni că îl vom câștiga. Ca orice fotbalist, îți propui să faci tot ce îți stă în putință ca să-ți ajuți echipa să câștige. Eu, în plus, spun că în mod deosebit îmi doresc să învingem Gloria Buzău, este o ambiție a mea, să facem 20 de puncte și să revenim între primele șase echipe din seria noastră”, a declarat, citat de obiectivbr.ro, Sorin Frunză.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 05 Nov. 2015, 12:11 Liga 2
Pe aceeași temă