Frig și nimic în neregulă la Snagov

25 Apr. 2009, 15:41 Liga 2

Meciul a început slab, în prima jumătate de oră nici una dintre cele două echipe neavând vreo ocazie. Un meci încâlcit la mijlocul terenului, lent și cu multe greșeli de ambele părți.

În minutul 30 însă, oaspeții se apropie pentru prima dată de poarta lui Olteanu, după prima fază mai cursivă, Coman scapă pe dreaptă, sutează plasat pe langă portarul gazdelor, dar și pe lângă poartă. Frigul și vântul puternic pare să-i fi înghețat pe jucătorii gazdă, iar către finalul primei reprize căpitanul Al. Radu și Covaciu se lovesc cap în cap la mijlocul terenului destul de dur.

După pauză, gazdele încep mai bine, Bereșoae sutează de la marginea careului pe lângă poarta lui Sardescu, iar în minutul 68 Viorel Dinu I centrează periculos în fața porții de unde Floricel respinge cu dificultate. Oaspeții se trezesc, iar la faza imediat următoare, nou-intratul Dănuț Prodan șutează plasat de la 18 mentri în stânga lui Olteanu și scorul devine 0-1 pentru Lotus Băile Felix. La prima fază după  cea a marcării golului, Ioan Coman scapă singur cu portarul la 30 de metri în poziție centrală, dar portarul Olteanu respinge. Tot oaspeții sunt în prim-plan, căpitanul Gh. Badea driblează doi fundași adverși pe partea dreaptă și sutează puțin pe lângă poartă.

În finalul jocului, gazdele cer penalty la Viorel Dinu I care pare să fi fost faultat în careu, centralul Marius Avram însă îi dă cartonas galben pentru simulare. În minutul 87 Cornel Dobre opreste mingea cu mâna intenționat pentru că Buzea era accidentat la mijlocul terenului și primește direct roșu. Jucătorii de la Lotus trag de timp și așteaptă finalul meciului făcând și ultimele două schimbări regulamentare în prelungiri.

Meciul se termină 0-1 pentru Lotus care trage speranțe că se poate salva de la retrogradare. Gazdele nu au arătat nimic în acest meci, fiind apostrofați și acuzați de blat la finalul jocului de puținii spectatori adunați la meci.

 

articol scris de: Cosmin Manea

25 Apr. 2009, 15:41 Liga 2
Pe aceeași temă