FRF încearcă soluționarea problemei

30 Jul. 2009, 19:12 Liga 2
FRF încearcă soluționarea problemei

 

După ce CS Otopeni a fost programată în seria a II-a a ligii secunde, conducătorii ilfovenilor au trimis o scrisoare către FRF prin care cereau să evolueze în seria I, cum ar fi normal geografic. Într-o adresă venită de la FRF și semnată de Adalbert Kassai, șefii fotbalului românesc răspund cererii venite de la Otopeni, lăsând sa se înteleagă că nu s-a folosit criteriul geografic când s-au facut listele cu cele două serii, ci cel al valorii echipelor. Dar că vor încerca să soluționeze acest caz și că în cazul unei eventuale “portițe”, Otopeniul va fi mutat în seria I.

 

Una peste alta, CS Otopeni se pregătește intens pentru atacarea ligii a II-a, programându-și 3 amicale în urmatoarea perioadă: cu Juventus București pe 1 august, cu Dinamo II pe 5 august și cu CSM Râmnicu Vâlcea pe 8 august.

 

Situatia la club este delicată, ca pe la mai toate cluburile din liga a II-a, lipsa banilor este cea mai mare problemă a conducatorilor. În cazul în care primarul orașului nu va ajuta echipa, CS Otopeni, mai mult ca sigur, nu va putea începe noul sezon competițional.

 

Articol scris de Cosmin Manea
 

30 Jul. 2009, 19:12 Liga 2
Pe aceeași temă