Francisc Dican, mulțumit și cu egalul după jocul de la Brașov: ”Până la urmă, am câștigat un punct. Putem spune că suntem în criză, dar suntem pe loc de play-off”

Adi MARICA 15 Oct. 2022, 02:13 Liga 2

FK Miercurea Ciuc a obținut un punct (scor 1-1) în meciul din etapa a 10-a a Ligii 2 disputat vineri la Brașov, deși a jucat o repriză în superioritate numerică, iar în prelungiri a avut chiar doi jucători în plus pe teren.

Ciucanii au fost conduși cu 1-0 de FC Brașov, după reușita din minutul 58 a nou-intratului Dan Spătaru, într-un moment în care gazdele jucau în inferioritate numerică, dar au scos un punct după golul lui Richard Jelena, reușit pe final, în minutul 81.

  • FC Brașov a terminat partida cu doi eliminați, Vasile Constantin, în minutul 45+2, pentru roșu direct după un atac brutal asupra lui Panos, și Marius Burlacu, în minutul 90+3, după ce a primit al doilea cartonaș galben.

Francisc Dican, mulțumit și cu egalul la Brașov

Chiar și în aceste condiții, antrenorul echipei harghitene, Francisc Dican, s-a declarat mulțumit la final cu punctul obținut la Brașov.

”Am scos doar un punct la Brașov. După o primă repriză în care cele două echipe s-au anihiliat reciproc a venit acea eliminare. Am început bine repriza secundă, cu două ocazii singur cu portarul, după care, contrar cursului jocului, am primit acel gol și de atunci a fost dificil. Până la urmă pot spune că am câștigat un punct.

După ultimele rezultate putem spune că suntem în criză, dar dacă ne uităm în clasament suntem pe loc de play-off. Liga a 2-a este foarte echilibrată, oricine poate bate pe oricine.

Urmează meciul cu Dumbrăvița, un meci dificil, așa cum sunt toate din campionat, angajement și bătălie multă. Cam așa este peste tot în Liga a 2-a”, a spus Francis Dican, antrenorul ciucanilor.

FK Miercurea Ciuc în meciul cu FC Brașov: Gyenge (cpt.) – Gal Andrezly, Nemanic, Apro, P. Pîrvulescu (Schieb 69′) – Panos, Vereș (L. Kovacs 69′), M. Kovacs (T. Suciu 77′) – Stancic (Jelena 6′), El Sawy, P. Ivanovici. Rezerve neutilizate: Moga – Bujdoso, R. Takacs, Kelemen, Csuros.

FK Miercurea Ciuc riscă să pice în afara locurilor de play-off

Echipa din Miercurea Ciuc a mers la Brașov după un eșec pe terenul nou-promovatei CSM Slatina (scor 0-2), care a pus capăt unei serii de șase jocuri consecutive cu rezultate pozitive în campionat, dintre care cinci au fost câștigate.

FK Miercurea Ciuc a acumulat 17 puncte în zece etape și este, momentan, pe locul 5, între Unirea Slobozia și Poli Iași, care încă nu au evoluat în această rundă. Până la finalul etapei, ciucanii riscă să pice în afara locurilor de play-off.

În etapa următoare, a 11-a, FK Miercurea Ciuc joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu CSC Dumbrăvița.

CLASAMENTUL Ligii 2 și al golgheterilor

Foto: FC Brașov și Sebastian Tătaru (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-punct-in-9-fc-brasov-a-remizat-acasa-cu-fk-miercurea-ciuc-cu-doi-jucatori-eliminati-dan-alexa-l-a-taxat-pe-arbitrul-busi-dar-i-a-si-dat-dreptate-19249365

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-fk-miercurea-ciuc-se-joaca-de-la-ora-1600-harghitenii-au-avut-cosmaruri-dupa-meciul-trecut-cu-brasovenii-19249288

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-stoichita-topit-dupa-declaratiile-presedintelui-fk-miercurea-ciuc-despre-el-si-si-da-de-gol-prietenii-acum-vreo-doua-luni-voiau-sa-ma-aduca-manager-general-acolo-19249373

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jumatate-dintre-meciurile-etapei-a-10-a-a-ligii-2-televizate-runda-incepe-la-brasov-si-se-incheie-la-galati-19248987

Adi MARICA 15 Oct. 2022, 02:13 Liga 2
Pe aceeași temă