Fotbaliștii Politehnicii au jucat fotbal în curtea școlii. Birău și compania au fost la Colegiului Tehnic Azur pentru a promova derby-ul cu UTA | FOTO

Marius ANGHEL 17 May. 2017, 21:17 Liga 2

Cu patru zile înainte de derby-ul Vestului dintre ASU Politehnica și UTA Bătrâna Doamnă, ce va avea loc duminică, de la ora 19:00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, jucătorii echipei timișorene au avut program special. Poliștii, însoțiți de antrenorul secund Antonio Foale, au fost astăzi la Colegiul Tehnic Azur pentru a promova întâlnirea din weekend și a face puțină mișcare alături de liceeni.

Ricardo Filip, Dănuț Bilia, Carol Taub, Alex Birău, Marco Giuricici, Deian Sorescu și Ionuț Vucea au fost fotbaliștii Politehnicii care au evoluat astăzi, în curtea Colegiului Tehnic Azur, împotriva unei echipe formate din elevi ai liceului. Potrivit Druckeria, cei șapte au fost încurajați, din spatele uneia dintre porți, de restul jucătorilor din lotul echipei alb-violete, dar și de antrenorul secund Antonio Foale, care i-a remarcat însă și pe liceeni pentru câteva execuții de efect.

Pe terenul de tartan din curtea liceului Tehnic Azur, plasele porților s-au scuturat de 20 de ori, însă la final n-a fost cu supărare pentru nimeni. S-a încheiat 10-10, după un meci în care elevii au ținut să-și arate măiestria în îmblânzirea balonului rotund în fața celor care au învins, în această primăvară, liderul Juventus și acum se pregătesc să o bată și pe UTA.

Ionuț Vucea e convins că această acțiune e benefică pentru echipă, înaintea unui duel atât de important cum e cel de duminică seara, cu UTA. „Ne era fiecăruia dor să ne întoarcem în curtea liceului și să facem un fotbal. E un sentiment plăcut să știi că lumea te apreciază și că vrea să joace împotriva ta. Astfel de acțiuni ne priesc. Jucăm cu zâmbetul pe buze, dar cu siguranță nu ne luăm concentrarea de la meciul cu UTA”, a spus Vucea.

Printre cei aflați pe margine s-a numărat fundașul Ioan Mera, care a explicat, glumind, motivul absenței sale de astăzi de pe teren. „Joacă cei mai tehnici, eu nu mă bag la astfel de jocuri, pentru că sunt mai dur de felul meu și n-aș vrea să-i lovest pe copii. Glumesc, evident… E un joc special, ne încărcăm pozitiv astăzi și sper ca duminică să fie mândri toți suporterii de noi”, a spus, citat de Druckeria, Mera, care va lipsi și duminică, în fața UTA-ei, fiind suspendat pentru cartonașul roșu încasat în meciul cu Dunărea Călărași.

În curtea Colegiului Tehnic Azur au putut fi cumpărare și bilete pentru derby-ul de duminică seara. Numărul tichetelor vândute până în acest moment către fanii timișoreni se apropie de 4.000.

Foto: facebook Politehnica Timișoara

Marius ANGHEL 17 May. 2017, 21:17 Liga 2
Pe aceeași temă