Fost junior la Poli, în perioada lui Zambon, actualul antrenor al gorjenilor, Călin Cojocaru, speră să încurce echipa din orașul natal: “Gândul meu e doar să salvez Pandurii”

Mircea OGLINDOIU 12 Mar. 2021, 12:01 Liga 2
Fost junior la Poli, în perioada lui Zambon, actualul antrenor al gorjenilor, Călin Cojocaru, speră să încurce echipa din orașul natal: “Gândul meu e doar să salvez Pandurii”

După remiza din etapa trecută, cu Aerostar Bacău, Pandurii speră să nu piardă nici în acest weekend, cu ASU Politehnica Timișoara, în runda a 19-a din Liga 2.

Cele două adversare de sâmbătă, de la ora 11:00, sunt despărțite în clasament de 23 de puncte, gorjenii fiind pe ultimul loc, în timp ce bănățenii se află pe a doua poziție, la egalitate cu liderul ”FC U” Craiova.

Călin Cojocaru, înainte de Pandurii – ASU Poli: ”Vrem să nu mai repetăm greșelile din jocul cu Petrolul, când am luat goluri foarte ușor”

Pentru antrenorul de la Pandurii, Călin Cojocaru (41 de ani), jocul pare unul special, mai ales că întâlnește echipa din orașul natal. În trecut, Cojocaru a fost junior la fosta Poli, în perioada în care echipa era patronată de italianul Claudio Zambon.

”Venim după egalul de la Bacău, unde, în prima repriză, am jucat destul de bine. Am avut o repriză secundă mai proastă, n-am mai reușit să ne cream ocazii și am fost egalați. A fost și vânt puternic în partea a doua a meciului, dar dacă făceam 2-0 până-n pauză, nu mai ratam victoria. Așa am luat doar un punct, deși voiam victoria. Rezultatul e totuși echitabil. Sper să fim mai pragmatici cu Poli și să scoatem un rezultat pozitiv. Întâlnim o echipă care luptă pentru promovare, cu jucători experimentați și suporteri minunați. Vrem să jucăm fotbal, să luptăm pentru fiecare minge și să nu mai repetăm greșelile din precedentul meci de acasă, cu Petrolul, când am luat goluri foarte ușor. Chiar dacă joc împotriva echipei din orașul natal, la care am fost și junior în trecut, mă refer la fosta Poli, gândul meu e doar să salvez Pandurii de la retrogradare”, a declarat Cojocaru pentru Liga2.ro.

Ce a declarat antrenorul echipei ASU Poli, Dan Alexa, despre acest meci cu Pandurii, poți citi AICI.

ASU Poli a câștigat cu 5-0 amicalul cu Pandurii din perioada de pregătire de iarnă

În data de 2 februarie, cele două echipe au disputat un amical, la Timișoara, unde Pandurii a efectuat cantonamentul de iarnă, iar ASU Politehnica s-a impus cu scorul de 5-0, prin golurile marcate de Casado (3), Munteanu (18 – pen), Plazonja (31), Cioinac (48) și Axente (75).

Partida Pandurii – ASU Politehnica, din etapa a 19-a a Ligii 2, este programată sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Pentru acest joc, Pandurii a pus, în premieră pentru ea, la vânzare bilete virtuale, în speranța că suporterii o vor ajuta să își mai acopere din cheltuieli.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-vrea-sa-si-tina-elevii-concentrati-inainte-jocului-cu-lanterna-rosie-pandurii-un-meci-cat-un-sezon-19173871

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-precum-marile-cluburi-a-pus-in-vanzare-in-premiera-bilete-virtuale-cat-costa-un-tichet-la-jocul-cu-asu-politehnica-19173888

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derapaj-al-primarului-din-targu-jiu-la-adresa-fostilor-internationali-pandurii-adusese-niste-epave-de-dus-la-cimitir-sapunaru-sanmartean-sau-herea-erau-vedetele-echipei-din-acel-m-19173848

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sapunaru-il-da-in-judecata-pe-primarul-din-targu-jiu-pentru-grave-prejudicii-create-imaginii-si-carierei-mele-de-fotbalist-profesionist-cuvintele-care-l-au-facut-pe-fostul-internat-19174022

Mircea OGLINDOIU 12 Mar. 2021, 12:01 Liga 2
Pe aceeași temă