Dan Alexa vrea să-și țină elevii concentrați înainte jocului cu ”lanterna roșie” Pandurii: ”Un meci cât un sezon”

Anda DELIU 11 Mar. 2021, 12:39 Liga 2
Dan Alexa vrea să-și țină elevii concentrați înainte jocului cu ”lanterna roșie” Pandurii: ”Un meci cât un sezon”

ASU Poli are, aparent, un meci mai ușor la finalul acestei săptămâni, o deplasare la Pandurii Târgu Jiu. Declarațiile lui Dan Alexa poate pot părea puțin exagerate, deoarece este un meci cu ultima clasată din Liga 2, dar antrenorul echipei timișorene vrea să-ți țină elevii concentrați la miza jocului din etapa a 19-a.

Pandurii încă se mai luptă prin instanțe pentru banii datorați de la membri asociați, dar încearcă să reziste fotbalistic. Pentru că Poli s-ar putea califica aproape sigur în play-off cu acest succes la Târgu Jiu, Dan Alexa spune că jocul cântărește cât tot sezonul.

”Un meci cât un sezon. Nu vreau să se creadă că e un meci câștigat dinainte, că e un meci ușor. Pandurii au arătat foarte bine la Aerostar. Au problemele pe care le au, dar am înțeles că sunt pe calea să și le rezolve. Au un lot, un prim 11 foarte bun, mulți jucători străini. Dar mergem să câștigăm, pentru că este un meci decisiv. Cu 34 de puncte ne asigurăm prezența în play-off. Ar fi păcat după un sezon până în acest moment reușit să nu putem închide mai repede. Nu jucăm cu Măgurele, ne așteaptă o deplasare foarte grea la Chiajna și trebuie să ne îndeplinim obiectivul chiar de sâmbătă”, a punctat ”Chirurgul”.

Otto Hindrich, săptămână plină, și la Arad, și la Târgu Jiu

Liniștitor pentru alb-violeți este faptul că nu au probleme de lot înainte de meciul din orașul lui Brâncuși.

Săptămâna aceasta, a pierdut câteva antrenamente cu echipa portarul Otto Hindrich (18 ani), care a fost convocat la naționala U19 pentru amicalul cu naționala similară a Serbiei, jucat la Arad. Partida s-a terminat 0-0, iar Hindrich a fost între buturi în prima repriză. Acum a revenit alături de colegi.

”Otto a revenit la echipă. Face antrenament, este în lot pentru meciul de la Pandurii”, a menționat Alexa despre portarul titular al Politehnicii, folosit în 11 meciuri din acest sezon de Liga 2.

Cu 31 de puncte acumulate în 17 meciuri, ASU Poli e pe locul 2 în Liga 2 înaintea etapei a 19-a. Pandurii are 8 puncte strânse în 16 jocuri și este pe locul 20, ultimul. Meciul dintre Pandurii și ASU Poli are loc sâmbătă, 13 martie, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto) și Sebastian Tătaru (Sport Pictures)

Anda DELIU 11 Mar. 2021, 12:39 Liga 2
Pe aceeași temă