Pandurii, precum marile cluburi: a pus în vânzare, în premieră, bilete virtuale! Cât costă un tichet la jocul cu ASU Politehnica

Autor: Mircea OGLINDOIU Publicat: 11 Mar. 2021, 16:37 Liga 2
Pandurii, precum marile cluburi: a pus în vânzare, în premieră, bilete virtuale! Cât costă un tichet la jocul cu ASU Politehnica

La aproape un an de când s-a demarat această practică în marile campionate din Europa, dar și din România, ultima clasată a eșalonul secund autohton, Pandurii Târgu Jiu, s-a gândit că ar fi bine că pună în vânzare bilete virtuale, pentru meciurile de pe teren propriu.

De curând, și Unirea Slobozia a adoptat această inițiativă.

Pandurii a pus la vânzare bilete virtuale, înaintea meciului cu ASU Poli

Ajunsă în insolvență, fosta vicecampionă a României din 2013 speră să facă rost de bani, înaintea jocului cu ASU Politehnica Timișoara, programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, în etapa 19 din Liga 2.

Rămâne de văzut și câte bilete virtuale va vinde Pandurii, ținând cont, că, înainte de pandemie, când era permis accesul spectatorilor pe stadion, clubul gorjean nu reușea să vândă mai mult de 100 de tichete fanilor!

Un bilet virtual pe meciul Pandurii – ASU Politehnica costă 10 lei.

”Clubul Pandurii Târgu Jiu anunţă că, începând de azi, suporterii echipei şi toţi cei care vor să fie alături de echipa Pandurii, au la dispoziţie o platformă online de unde pot procura bilete online pentru meciurile disputate de Pandurii Târgu Jiu pe teren propriu.
Achiziţionând aceste bilete virtuale pentru meciurile din această perioadă dificilă prin care trece clubul Pandurii Târgu Jiu nu veţi putea avea acces în tribune, deocamdată, dată fiind situaţia pandemică actuală, dar puteţi susţine direct echipa şi puteţi ajuta Pandurii să meargă mai departe.
Pentru a achiziţiona bilete de pe platforma bilete.ro trebuie să accesaţi link-ul:
https://www.bilete.ro/pandurii-tg-jiu-asu-politehnica-timisoara/
Atenţie, dată fiind situaţia pandemică actuală şi interdicţiile impuse pe perioada de pandemie la evenimentele sportive, meciurile se dispută fără spectatori în tribune, iar accesul pe stadion nu este permis”, a postat clubul gorjean pe site-ul oficial.

Un nou amical cu Jiul Rovinari

Altfel, Pandurii a disputat ieri, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, un amical cu echipa din Liga 4 Gorj, Jiul Rovinari.

Divizionara secundă s-a impus cu scorul de 3-0 (2-0), prin golurile marcate de Marian Habet, Rafal Zaborowski și Ștefan Răchișan.

Antrenorul Călin Cojocaru a mizat, în principal, pe jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc etapa trecută, la Aerostar Bacău, de unde gorjenii s-au întors cu un punct.

Și înaintea jocului de la Bacău, Pandurii a disputant un amical cu Jiul Rovinari, încheiat la egalitate, scor 1-1.

După acel joc-test, antrenorul Cojocaru l-a exclus din lot pe fundașul Constantin Grecu!

După 18 etape scurse din Liga 2, Pandurii ocupă ultimul loc, 20, cu doar 8 puncte. Gorjenii sunt la 10 puncte sub primul loc care asigură salvarea de la retrogradare, poziție ocupată în prezent de Ripensia Timișoara.

Meciul dintre Pandurii și ASU Poli are loc sâmbătă, 13 martie, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu. Echipa timișoreană are 31 de puncte acumulate în 17 meciuri și e pe locul 2 în Liga 2 înaintea etapei a 19-a.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

Autor: Mircea OGLINDOIU Publicat: 11 Mar. 2021, 16:37 Liga 2
Pe aceeași temă