„Forestierii” savurează ultimele zile de vacanță. Popovici le-a pregătit un program spartan de pregătire

Marius ANGHEL 05 Jan. 2017, 14:54 Liga 2

După un sezon de toamnă în care au alternat evoluțiile bune cu cele mai puțin reușite, fotbaliștii Forestei se află în plină vacanță de iarnă. Sucevenii se vor bucura de zilele libere până pe data de 11 ianuarie, atunci când antrenorii Cristian Popovici, Bogdan Tudoreanu și Marius Gireadă au programat reunirea lotului în vederea demarării pregătirii pentru partea a doua a campionatului.

„Galben-verzii” vor efectua vizita medicală și reacomodarea la efort în localitate, urmând ca plecarea în stagiul de pregătire centralizată să se producă pe data de 24 ianuarie. Locația aleasă de conducerea clubului pentru stagiul montan este Câmpulung Moldovenesc, acolo unde se va pune accent în special pe acumulările fizice.

Antrenorul principal Cristi Popovici a vorbit în repetate rânduri pe parcursul acestui sezon de lipsa de prospețime a echipei pe care a preluat-o în runda a doua și a menționat că efectuarea unei pregătiri fizice ireproșabile este principalul său deziderat pentru intersezon. De asemenea, este de așteptat ca lotul de jucători care va face deplasarea la munte să conțină și unele nume noi. „Ne-am confruntat deseori cu probleme de efectiv pe parcursul turului, așa că suntem conștienți că avem nevoie de întăriri. Suntem în tatonări cu mai mulți jucători și sper ca până la plecarea în cantonament să ajungem la un numitor comun”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, Andrei Ciutac, președintele Consiliului de Administrație al Forestei.

Revenirea de la Câmpulung Moldovenesc este programată pentru 3 februarie, de la această dată sucevenii urmând să intre într-un program de meciuri amicale și de antrenamente în care se va pune accent pe pregătirea tehnico-tactică.

În prima etapă din 2017, pe 25 februarie, Foresta va primi pe Areni vizita formației ASU Poli Timișoara.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 05 Jan. 2017, 14:54 Liga 2
Pe aceeași temă