Florin Stîngă se așteaptă la un meci crâncen cu FC Brașov, iar pe jucătorii săi nu-i vede favoriți, chiar dacă Viitorul Pandurii evoluează pe teren propriu

Adi MARICA 06 Oct. 2022, 10:14 Liga 2
Florin Stîngă se așteaptă la un meci crâncen cu FC Brașov, iar pe jucătorii săi nu-i vede favoriți, chiar dacă Viitorul Pandurii evoluează pe teren propriu

În runda a 9-a din Liga 2, FC Brașov va juca sâmbătă, de la ora 11:00, la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii.

Pe lângă faptul că trupa lui Dan Alexa a avut parte de un start dezastruos de sezon, cu doar 9 puncte acumulate în 8 etape, brașovenii vor da piept cu antrenorul Florin Stîngă, un adevărat coșmar pentru FC Brașov.

Sezonul trecut, Stîngă, pe atunci antrenor la Astra, învingea cu 2-0 FC Brașov la Giurgiu, iar antrenorul Ilie Stan avea să fie demis. Culmea coincidenței, Stîngă va întâlni Brașovul tot în etapa a 9-a și tot în luna octombrie, iar Dan Alexa poate fi îngrijorat în privința poziției sale, după ce antrenorul dorit inițial în vară de președintele Marin Mitran, Cristian Pustai, tocmai a devenit liber de contract.

Florin Stîngă: ”Brașovul are jucători cu tehnicitate peste media Ligii a 2-a!”

Florin Stîngă spune că situația actuală este diferită față de duelul din urmă cu un an.

”Brașovul are jucători cu tehnicitate peste media Ligii a 2-a, iar antrenorul Dan Alexa are câteva promovări din Liga a 2-a. Brașovul are o echipă bună, cu jucători experimentați. Mă aștept la un meci dificil, mai ales că din ce am văzut în acest sezon, orice echipă poate bate pe oricine”, a spus Stîngă.

Chiar și cu aceste atuuri remarcate de Stîngă la FC Brașov, echipa se află abia pe locul 14, cu doar 9 puncte acumulate din totalul de 24.

Anunță un meci crâncen la Târgu Jiu

Antrenorul brașovean al celor de la Viitorul Pandurii mai spune că în meciul de sâmbătă echipa sa nu este favorită, asta deși stă mai bine în clasament și va evolua pe teren propriu.

”Chiar nu suntem favoriți. Venim după două înfrângeri, una în Cupă, cu Dinamo (n.r. – scor 0-1, la Târgu Jiu), iar runda trecută am pierdut la Galați (n.r. – 1-2 la SC Oțelul). Mă aștept la un meci crâncen, de mare luptă și sunt convins că echipa care va greși mai puțin va câștiga acest joc”, a spus Florin Stîngă.

La Viitorul Pandurii sunt legitimați și doi jucători brașoveni, mijlocașul Paul Mitrică și fundașul central Adrian Stoian. ”Sunt doi jucători pe care îi cunosc foarte bine. Mitrică a debutat cu mine antrenor la AFC Hărman, iar pe Stoian l-am debutat seniori în perioada în care am antrenat pe SR Brașov”, a încheiat antrenorul brașovean.

Florin Stîngă (42 de ani) și-a început cariera de antrenor la AFC Hărman, în Liga 3, apoi a continuat la SR Brașov (Liga 3), AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3), Astra (Liga 2) și Academica Clinceni (Liga 1). Din vară a preluat Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Viitorul Pandurii e pe locul 10, Brașovul, pe 14

Înaintea debutului etapei a 9-a a Ligii 2, Viitorul Pandurii ocupă locul 10 în clasament, cu 12 puncte, iar FC Brașov se află pe poziția a 14-a, cu 9 puncte.

Partida dintre acestea are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-9-a-a-ligii-2-se-joaca-aproape-in-intregime-intr-o-zi-doar-meciurile-de-la-baia-mare-unde-merge-dinamo-si-buzau-sunt-stabilite-in-alte-zile-19248115

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-s-a-despartit-de-unul-dintre-cei-mai-vechi-jucatori-din-lot-alexandru-misaras-a-plecat-de-la-targu-jiu-dar-si-a-gasit-alta-echipa-si-a-jucat-primele-minute-in-acest-sezon-19248042

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/lacrimi-si-durere-fostul-fotbalist-alexandru-vagner-a-fost-condus-pe-ultimul-drum-inca-nu-pot-sa-cred-ca-alex-s-a-stins-19248120

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/cel-putin-30-la-suta-din-banii-alocati-de-autoritatile-locale-in-sport-vor-fi-directionate-catre-programe-dedicate-copiilor-si-juniorilor-frf-si-ministrul-eduard-novak-au-salutat-proiectul-de-lege-ap-19248316

Adi MARICA 06 Oct. 2022, 10:14 Liga 2
Pe aceeași temă