VIDEO | Dorinel Munteanu, one-man show! A făcut spectacol după ce SC Oțelul a câștigat pe final cu Viitorul Pandurii, a intrat pe teren, a făcut turul stadionului și a cântat cu fanii

Andrei PASCU 02 Oct. 2022, 16:27 Liga 2

SC Oțelul a revenit pe locul 1 în Liga 2, în urma jocului cu Viitorul Pandurii, de acasă. Partida, disputată în runda a 8-a, duminică, s-a terminat cu victorie pentru gălățeni, scor 2-1, după ce au întors de la 0-1. Toate reușitele au venit în partea a doua a meciului.

SC Oțelul, succes cu 2-1 împotriva echipei Viitorul Pandurii

După 0-0 la pauză, Viitorul Pandurii a deschis scorul în minutul 64, prin Gabriel Dodoi. Egalarea a venit în minutul 77 pentru echipa lui Dorinel Munteanu, când a punctat George Cîrjan, iar victoria a picat în minutele adiționale, în 90+3, când George Cîrjan a făcut dubla.

A fost o bucurie fără margini pentru Dorinel Munteanu, care s-a lăsat cuprins de entuziasm și a exteriorizat trăirea. A jubilat pe marginea terenului după reușita echipei sale de 2-1, la capătul unui meci deloc ușor.

Dorinel Munteanu a făcut spectacol după SC Oțelul – Viitorul Pandurii 2-1

La finalul partidei, omul cu cele mai multe prezențe în tricoul echipei naționale a lăudat jucătorii, lucru pe care îl face din ce în ce mai des în ultimele meciuri, semn că SC Oțelul chiar se află aproape de punctul pe care Dorinel Munteanu îl așteaptă. De altfel, deși formația nou-promovată a arătat bine încă din primele meciuri în Liga 2, a anunțat că va mai dura câteva runde până când jucătorii vor atinge potențialul maxim dorit de el.

Dorinel Munteanu prinde încredere de la o săptămână la alta și e convins că echipa sa poate tinde la promovare, chiar dacă la nivelul conducerii se dorește formarea unei echipe puternice pentru stagiunea următoare de Liga 2, iar atunci să fie atacată accederea în prima divizie.

Dorinel Munteanu: ”Sunt mândru de echipă pentru cum a reușit să revină în ultimele minute”

Antrenorul vrea să dea ”calculele” peste cap.

Am arătat disponibilitate la efort, am arătat unitate și am luptat până în ultimul moment. Am revenit de la 0-1… bine, am primit un gol stupid, dar sunt mândru de echipă pentru cum a reușit să revină în ultimele minute.

Tot timpul cred în victorie până la final, pentru că echipa noastră luptă până în ultimele minute ale jocului. N-am pierdut niciun joc pe teren propriu și asta dă speranțe echipei, mie îmi dă speranțe și cred că astăzi s-a demonstrat că împreună cu publicul nostru putem să câștigăm contra tuturor echipelor.

V-am spus tot timpul că echipa noastră va fi în creștere de formă și vom atinge o formă foarte bună în luna noiembrie. Acum rămâne să faceți dumneavoastră calculele și să vedeți că echipa noastră va fi într-o formă bună și va încheia bine campionatul”, a spus Dorinel Munteanu, la finalul partidei, conform DigiSport.

  • SC Oțelul: Dur-Bozoancă – Andr. Rus, Yabre, Azinovic, Nedelea – Cisotti (Mih. Adăscăliței 87’), I. Neagu (cpt), Gorovei (Bokhashvili 68’) – Laur. Maxim (Mitoi 59’), Cîrjan, A. Nica (Berisha 68’)
    Rezerve neutilizate: R. Pop – Farcaș, Markovic, D. Panait, Cireș

SC Oțelul, un punct peste locul 2 în ierarhia din Liga 2

SC Oțelul este pe locul 1 în Liga 2, cu 18 puncte acumulate în urma a cinci victorii și trei rezultate de egalitate, după jocul din etapa a 8-a. Gălățenii devansează următoarea clasată, pe Poli Iași, cu numai un punct. Față de locul 3, FK Miercurea Ciuc, are un avans de două puncte.

În etapa a 9-a a Ligii 2, SC Oțelul va juca pe teren străin, la Dej, cu Unirea, locul 5 momentan, cu 15 puncte.

Foto și video: SC Oțelul
Foto: Sorin Pană / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-8-toate-meciurile-de-astazi-incep-la-ora-1100-sc-otelul-joaca-pentru-a-reveni-pe-locul-1-fk-miercurea-ciuc-poate-urca-pe-podium-19247827

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ciprian-danciu-dupa-ce-minaur-a-murit-frumos-la-iasi-nu-am-venit-ca-mielul-la-taiere-ca-o-echipa-resemnata-ne-am-dorit-sa-scoatem-punct-sau-puncte-antrenorul-19247930

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iulian-muntean-foarte-suparat-pe-gazon-si-situatia-de-la-ripensia-dupa-esecul-cu-dumbravita-nu-cred-ca-am-vazut-un-teren-in-liga-2-pe-care-sa-nu-poti-sa-dai-o-pasa-s-a-vazut-ca-nu-avem-var-19247918

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-dupa-succesul-cu-minaur-baia-mare-a-fost-greu-sa-i-desfacem-cum-explica-pasul-inapoi-al-iasiului-dupa-golul-marcat-19247822

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calaretii-rosii-au-impartit-punctele-cu-steaua-selimbarul-n-a-profitat-de-omul-in-plus-avut-in-ultima-jumatate-de-ora-19247792

Andrei PASCU 02 Oct. 2022, 16:27 Liga 2
Pe aceeași temă