Florin Răsdan, eroul Stelei la Târgu Jiu. A marcat ambele goluri cu Viitorul Pandurii și a dedicat victoria lui Daniel Oprița și suporterilor

Răzvan STÎNGĂ 11 Aug. 2021, 14:46 Liga 2

Florin Răsdan a fost eroul Stelei în a doua etapă de Liga 2, cu Viitorul Pandurii. A marcat ambele goluri ale partidei și a adus încă trei puncte pentru formația din Ghencea. Steaua are șase puncte din șase posibile în acest start de campionat.

Florin Răsdan: ”Sunt fericit că am marcat și mi-am ajutat echipa să câștige” 

În ziua meciului cu Viitorul Pandurii, pe 10 august, a fost și ziua de naștere a antrenorul Stelei, Daniel Oprtița. Florin Răsdan i-a dedicat victoria, dar le-a mulțumit și fanilor care au venit într-un număr destul de mare, de câteva sute, chiar dacă partida s-a disputat la Târgu Jiu.

Florin Răsdan a promis susținătorilor Stelei că el și colegii lui nu se vor opri aici și vor să ia toate punctele și în partida următoare, cu Dacia Unirea Brăila, din etapa a 3-a a Ligii a 2-a.

”Noi ne facem jocul la fiecare partidă. A fost un meci special pentru noi, pentru că a fost și ziua lui Daniel și voiam să îi facem un cadou frumos. Sunt fericit că am marcat și mi-am ajutat echipa să câștige.

Galeria e mereu la înălțime, noi trebuie să dovedim pe teren că merităm să-i avem în spate, și cu câte victorii mai multe avem, cu atât mai mulți vor fi alături de noi. Noi ne-am dorit să începem bine campionatul, asta e cel mai important, treaba noastră este pe teren și sperăm să terminăm cât mai sus campionatul.

Probabil ne vom bucura doar în seara asta pentru victorie, ne va face probabil și Daniel cinste cu ceva, după care ne vom gândi la meciul cu Brăila”, a declarat Florin Răsdan, citat de Telekom Sport.

  • Florin Răsdan a mai evoluat în Liga 2 pentru FC Brașov, în ediția 2016-2017, în 11 meciuri, fără să înscrie. În cariera sa a mai jucat pentru Concordia Chiajna, când era în Liga 1, sau la echipa secundă a ilfovenilor, în Liga 3.

Steaua primește vizita Daciei Unirea Brăila în etapa a 3-a 

Steaua va juca împotriva Daciei Unirea Brăila în etapa a 3-a, sâmbătă de la ora 11:30. Apoi, ”militarii” vor debuta și în Cupa României, în turul 2 al competiției. Miercuri, 18 august, Steaua se va deplasa pe terenul Progresului Spartac.

Confruntarea trebuia să aibă loc astăzi, 11 august, dar a fost amânată cu o săptămână, din cauza programărilor de care a avut parte Steaua în campionatul Ligii 2.

Foto: Justinel Stăvaru (Mediafax Foto) și Steaua București

Răzvan STÎNGĂ 11 Aug. 2021, 14:46 Liga 2
Pe aceeași temă