Florin Costea, noul căpitan al CSM-ului. Atacantul a fost legitimat și va debuta cu Dacia Unirea Brăila

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 20 Sep. 2016, 12:17 Liga 2
Florin Costea, noul căpitan al CSM-ului.** Atacantul a fost legitimat și va debuta cu Dacia Unirea Brăila

După câteva zile de așteptare, Florin Costea (31 ani) a fost legitimat luni la CSM Râmnicu Vâlcea și, cu siguranță, va fi miercuri titular la noua sa echipă, în jocul de la Brăila, cu Dacia Unirea, ce contează pentru etapa a 8-a a Ligii 2. În plus, datorită experienței sale și faptului că mobilizează echipa, dar și a imaginii pe care Florin o are acasă, la Vâlcea, antrenorul Jerry Gane i-a înmânat atacantului și banderola de căpitan.

„Florin Costea a fost legitimat ieri la FRF, Adi Dulcea a fost cu actele. Acum nu mai este nicio problemă și el va putea juca miercuri la Brăila. El este un jucător foarte iubit la Vâlcea și nu numai aici. L-am desemnat să fie și căpitanul echipei, așa cum l-am avut și la Severin”, a spus antrenorul CSM-ului, Jerry Gane. În acest start de sezon, căpitanul echipei vâlcene a fost fundașul Cătălin Pîrvulescu.

Dacă Florin Costea face parte din lotul deplasat la Brăila, antrenorul Jerry Gane are și câteva absențe. Astfel, Costin Stoica, Radu Georgescu, Sorin Bușu, Adrian Cârstea și Bogdan Geantă sunt accidentați și nu vor evolua mâine, în disputa cu Dacia Unirea.

Înaintea desfășurării etapei a 8-a a Ligii 2, CSM Râmnicu Vâlcea are doar 6 puncte acumulate și se află pe loc retrogradabil, 16. Dacia Unirea Brăila are 13 puncte și se află pe locul 7. Jocul dintre cele două echipe are loc miercuri, de la ora 15:00, pe stadionul Municipal din Brăila.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 20 Sep. 2016, 12:17 Liga 2
Pe aceeași temă