După Balint, Dunărea Călărași l-a pierdut pentru acest sezon și pe Avram. Mijlocașul are piciorul în ghips după accidentarea din meciul cu Clinceni

Marius ANGHEL 29 Apr. 2017, 16:46 Liga 2
După Balint, Dunărea Călărași l-a pierdut pentru acest sezon și pe Avram.** Mijlocașul are piciorul în ghips după accidentarea din meciul cu Clinceni

După ce l-a pierdut pentru acest sezon pe atacantul Valentin Balint (23 ani), accidentat grav în minutul 6 al meciului de pe teren propriu cu FC Brașov (1-1), în etapa a 23-a, Dunărea Călărași are ghinion și nu se va mai baza în ultimele partide ale campionatului nici pe mijlocașul ofensiv Alexandru Avram (26 ani).

Jucătorul adus liber de contract în iarnă, după ce s-a despărțit de FC Brașov, a căzut prost pe piciorul stâng după un duel aerian cu Hristu Chiacu, în minutul 78 al meciului cu Academica Clinceni (câștigat cu 4-1), și a fost înlocuit imediat cu Adrian Cincă. Avram a acuzat o accidentare la gleznă și se pare că accidentarea e gravă, având în vedere că jucătorul a ajuns să i se pună piciorul respectiv în ghips.

Avram era considerat de viitorul adversar al Dunării, Laurențiu Roșu, antrenorul echipei UTA Bătrâna Doamnă, ca fiind unul dintre cei mai periculoși jucători ai lui Adrian Mihalcea. Gruparea călărășeană nu va putea însă să-l folosească pe Avram în jocul cu UTA și s-ar putea să nu se mai bazeze pe el deloc în acest sezon.

„Din păcate, avem o absență care va fi de lungă durată. E vorba de Avram, care are piciorul în ghips după jocul de la Clinceni. Îi dorim însănătoșire grabnică și îi așteptăm cât mai repede alături de noi. Ar mai fi și accidentarea mai veche a lui Valentin Balint”, a declarat antrenorul Adrian Mihalcea înaintea meciului cu UTA.

În cele 8 meciuri pe care le-a bufat în 2017 la Dunărea, Alexandru Avram, un jucător masiv, înalt, dar foarte tehnic, a înscris două goluri și a pasat decisiv în multe rânduri. Conducătorii echipei călărășene îl considerau pe mijlocașul ofensiv ca fiind un transfer reușit.

Marius ANGHEL 29 Apr. 2017, 16:46 Liga 2
Pe aceeași temă