Flavius Stoican, mesaj ferm înaintea partidei cu FCU Craiova! Vrea ”dorință, determinare, driblinguri, situații de poartă și goluri” din partea Reșiței

Andrei PASCU 05 Aug. 2024, 14:57 Liga 2
Flavius Stoican, mesaj ferm înaintea partidei cu FCU Craiova! Vrea ”dorință, determinare, driblinguri, situații de poartă și goluri” din partea Reșiței

ACSM Reșița a finalizat procesul de pregătire al sezonului de Liga 2, care deja a început pentru câteva echipe. Formația din Valea Domanului a avut un cantonament chiar și în afara României, în Slovenia, la Rogla. Acum, este în fața partidei cu FCU Craiova, de marți, din prima etapă a stagiunii.

Întâlnirea, care va avea ora de start 17:00, se va disputa în Valea Domanului și va fi transmisă în format live-text pe Liga2.ro!

Flavius Stoican a prefațat partida ACSM Reșița – FCU Craiova

După cum a mai declarat, antrenorul Flavius Stoican vrea mai mult decât s-a reușit în campionatul precedent. Revenită în divizia secundă vara trecută, ACSM Reșița a transmis de ceva timp că face procedurile necesare pentru a avea drept de promovare în SuperLiga României. A și obținut acest drept, iar acum se concentrează doar pe campionatul Ligii 2.

În stagiunea 2024/2025 nu are obiectiv promovarea, ci prinderea play-off-ului, să fie în primele șase echipe la finalul stagiunii regulare. Antrenorul Flavius Stoican a pus la punct partea sportivă, toate detaliile. E convins că echipa din Reșița va arăta bine în noul sezon al Ligii 2, când va debuta contra FCU Craiova.

Antrenorul Flavius Stoican vrea ”dorință, determinare, driblinguri, situații de poartă și goluri” în jocul cu oltenii

În cadrul unei conferințe de presă, la care a participat și președintele clubului, Cristian Bobar, Stoican a ținut să scoată în evidență aspectele sportive, dar și ce vrea de la partida de marți, cu oltenii, și la finalul întrecerii regulare, considerând că ACSM Reșița e capabilă să fie în top șase la finalul campionatului regular, pentru a putea evolua apoi în grupa pentru promovare, în play-off.

Abia așteptăm începerea campionatului, iar în acest cantonament am pus accent pe pregătirea fizică, am pus la punct lucrurile tehnico-tactice și am lucrat și la moralul jucătorilor. Sper ca la ora jocului să fim o echipă care merită mult mai mult decât ceea ce a oferit până acum.

Ne-am propus intrarea în play-off și acest prim meci cu FCU Craiova ne va arăta unde mai avem de lucrat sau dacă lucrurile pe care le facem sunt bune. Întâlnim o echipă care și-a anunțat candidatura la promovare directă, deci este o formație care are un obiectiv clar.

Am întâlnit Craiova în primul meci amical, am văzut ce potențial are și are un grup care joacă de mult timp împreună. Au rămas jucători care au evoluat în Liga 1 și știu ce fel de calități au, deoarece i-am și antrenat. Vreau să fim foarte atenți la ceea ce avem noi de făcut și sunt convins că Reșița va fi o echipă dornică de victorie.

Vreau să văd suporteri mulțumiți după meciul cu Craiova. Este important atunci când oamenii din tribună văd atitudine la jucători. Avem gânduri pozitive legate de acest meci și de acest sezon, deoarece acești jucători, în urma evoluțiilor din campionatul trecut, au ridicat nivelul așteptărilor.

Vreau să văd dorință, determinare, driblinguri, situații de poartă și goluri, chiar dacă vom întâlni o echipă bună”, a spus Flavius Stoican despre jocul cu FCU Craiova, în cadrul conferinței de presă.

FCU Craiova a câștigat amicalul cu ACSM Reșița, din iulie

În urmă cu exact o lună, ACSM Reșița chiar s-a întâlnit cu FCU Craiova într-un amical, înainte ca FRF să stabilească țintarul sezonului regular. Pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, pe 10 iulie mai exactă, FCU Craiova a întâlnit ACSM Reșița.

Echipa antrenată de Marius Croitoru s-a impus cu scorul de 2-0, dar acum lucrurile pot sta altfel, după cum a afirmat și Flavius Stoican.

Vlad Pop, din pasa căpitanului Dragoș Albu, în minutul 42, și Jibril Ibrahim, în minutul 88, cu un șut de la 14 metri, care a lovit transversala și a trecut dincolo de linia porții înainte să revină în teren, au fost marcatorii testului jucat în iulie, între FCU Craiova și ACSM Reșița.

Conferința de presă susținută de ACSM Reșița înaintea jocului cu FCU Craiova:

Foto și video: Express de Banat

Andrei PASCU 05 Aug. 2024, 14:57 Liga 2
Pe aceeași temă