FK Miercurea Ciuc, succes zdrobitor cu Dacia Unirea Brăila. Francisc Dican a fost mulțumit, dar i-a atenționat pe jucători: ”Ultimele etape le vom folosi în acest scop”

Răzvan STÎNGĂ 16 Apr. 2022, 15:18 Liga 2

FK Miercurea Ciuc n-a avut nici cea mai mică emoție în etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 2, de pe teren propriu, cu Dacia Unirea Brăila. A câștigat fără probleme, cu 5-0, iar la pauză scorul era deja 3-0. Au fost trei puncte adunate, dar ciucanii au punctat și la capitolul golaveraj.

FK Miercurea Ciuc, demonstrație de forță cu Dacia Unirea Brăila

FK Miercurea Ciuc a deschis scorul în partida de pe teren propriu în minutul 23, prin Richard Jelena. S-a făcut 2-0 în minutul 36, în urma execuției de la 11 metri a lui Soufiane Jebari, iar scorul pauzei a fost stabilit de același Soufiane Jebari, cu reușita din minutul 36.

După pauză, Richard Jelena a făcut și el dubla, în minutul 76, iar tabela a fost închisă după minutul 80, când Levente Bara a marcat și el în poarta celei mai slabe echipe din Grupa A a play-out-ului Ligii 2.

Francisc Dican folosește ultimele etape să vadă ce jucători va păstra la FK Miercurea Ciuc din vară

Francisc Dican știe că FK Miercurea Ciuc are toate șansele să câștige grupa pentru evitarea retrogradării, astfel că a declarat, la finalul partidei cu Dacia Unirea Brăila, că aceste ultime etape din play-out sunt folosite de el și pentru a vedea ce jucători va păstra, la cine va renunța și pe cine va aduce în locul celor care vor părăsi FK Miercurea Ciuc.

Antrenorul i-a dat un punct în plus lui Soufiane Jebari.

Pe hârtie eram favoriți cu Brăila, doar că realitatea e pe teren. Sunt bucuros că jucătorii n-au subestimat adversarul și au luat foarte în serios acest meci, pe care până la urmă am reușit să îl câștigăm la o diferență destul de importantă. Suntem bine, dar puteam fi și mai bine. Lucrăm acum să ne îmbunătățim jocul.

(N.r. – Despre Jelena) Să sperăm că îl va ține năravul, să nu se oprească aici. Cum am zis, suntem în căutări, încercăm să conturăm un lot pentru sezonul următor și de aceea meciurile pe care le avem, le vom folosi în acest scop.

E un examen pentru toți jucătorii, doar de ei depinde viitorul lor”, a spus Francisc Dican la Sport Total FM.

  • FK Miercurea Ciuc, cu Dacia Unirea Brăila: Simon – Csiszer, Kelemen (cpt.), Apro, Marrone (Vita 77’) – L. Kovacs (Bara 77’), Szondi – Gal Andrezly (Tajti 62’), Jebari, Schieb (Ivanovici 62’) – Jelena (Rodri Hernando 77’);
    Rezerve neutilizate: Gyenge – R. Takacs, Csedo, Orban;

FK Miercurea Ciuc, liderul Grupei A a play-out-ului Ligii 2

FK Miercurea Ciuc se menține pe primul loc în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, cu 39 de puncte, la patru puncte de locul 2, Metaloglobus, și la șase de locul 3, CS Comunal Șelimbăr.

În runda cu numărul cinci a play-out-ului Ligii 2, FK Miercurea Ciuc va evolua pe terenul formației Metaloglobus.

Foto: Szep Zoltan / FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-4-play-out-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-cele-in-care-joaca-ripensia-si-fc-brasov-fiind-importante-in-lupta-pentru-evitarea-locului-de-baraj-poli-timisoara-selimbar-incepe-de-19227442

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-narcis-raducan-o-noua-reactie-despre-situatia-financiara-a-petrolului-dupa-raspunsul-lui-costel-lazar-19227512

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marian-costea-si-a-pus-cenusa-in-cap-dupa-ce-astra-a-pierdut-iar-in-liga-2-ce-sa-fac-imi-asum-tot-ce-se-intampla-a-ajuns-la-capatul-puterilor-dupa-infrangerea-cu-19227503

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-dinamo-este-una-dintre-cele-doua-echipe-din-liga-1-care-vor-intalni-adversar-din-liga-2-la-barajul-de-mentinere-promovare-in-liga-1-in-acest-sezon-19227428

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Apr. 2022, 15:18 Liga 2
Pe aceeași temă