Ferfelea comentează situația de la Sportul: „Acest om și-a bătut joc de noi, de familiile noastre și de aproape toți angajații clubului”

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 13:29 Liga 2
Ferfelea comentează situația de la Sportul:**

Pe 10 aprilie mijlocașul Viorel Ferfelea a declarat agenției MEDIAFAX, că a formulat o plângere penală împotriva finanțatorului Sportului Studențesc, Vasile Șiman, pe care îl acuză de fals în înscrisuri oficiale.

Ferfelea a comentat situația de astăzi când Poliția Capitalei a venit la Sportul pentru a percheziționa sediul clubului.

„Deși nu e bine să te bucuri de răul altuia, totuși sunt mulțumit pe deplin că organele statului ne-au luat în serios plângerile și au început să verifice actele acestui Vasile Șiman. Acest om și-a bătut joc de noi, de familiile noastre și de aproape toți angajații clubului. Trebuie să precizez că nu doar noi, fotbaliștii, am făcut plângere, ci și angajați ai clubului l-au dat în judecată pentru că nu le-a plătit salariile. Acest om a falsificat acte cu bună știință, a falsificat tot felul de semnături și a trecut pe hârtii diferite sume de bani pe care noi nu le-am văzut niciodată. Se poate verifica ușor că sumele respective de bani care erau trecute pe foi noi nu le-am primit niciodată. E strigător la cer ce a putut să facă Șiman în ultimii ani la acest club fără a fi luat la întrebări. Noi dorim să se facă dreptate, iar acest om să nu mai facă măgăriile pe care le-a făcut în fotbal”, a declarat Viorel Ferfelea pentru ProSport.

Varga a discutat și el despre ultimele evenimente precizând că el este un caz fericit comparativ cu ceilalți jucători de la Sportul.

„Eu sunt cel mai fericit caz pentru că am fost împrumutat la alte echipe. Colegii mei însă nu și-au luat banii de 12, 15, 24 de luni. La prima etapă din retur Șiman l-a lovit pe părintele unui jucător. Dispozițiile de plată sunt false, vine cu hârtii din 2009 la Comisii și spune că a plătit salariile din 2013. Sperăm să se facă dreptate, nu dorim să ajungă cineva la pușcărie sau să facem rău cuiva”, a declarat Dacian Varga la RTV.

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 13:29 Liga 2
Pe aceeași temă