FCU Craiova începe să prindă curaj după ultimele victorii și speră la succes și contra CSC Dumbrăvița. Florin Costea: ”De când a venit Croitoru, s-a închegat lotul”

Andrei PASCU 16 Aug. 2024, 20:19 Liga 2
FCU Craiova începe să prindă curaj după ultimele victorii și speră la succes și contra CSC Dumbrăvița. Florin Costea: ”De când a venit Croitoru, s-a închegat lotul”

FCU Craiova se va deplasa la Dumbrăvița în etapa a 3-a de Liga 2, într-un duel care va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00. Partida va fi în format live-text pe Liga2.ro.

Oltenii au organizat, la fel ca omologii lor, o conferință de presă premergătoare întâlnirii, în cadrul căreia nu a vorbit antrenorul Marius Croitoru, ci directorul sportiv Florin Costea.

FCU Craiova, analiza partidei din etapa a 3-a din Liga 2, cu CSC Dumbrăvița

Fostul atacant a declarat că partida va fi una foarte dificilă, el remarcând faptul că formația din Dumbrăvița a avut evoluții foarte bune în ultimii ani de Liga 2, mai ales pe teren propriu, unde opune foarte multă rezistență și este greu de învins.

Cu toate acestea, Florin Costea a declarat că speră ca FCU Craiova să aibă un plus important de moral datorită ultimelor două rezultate, din Liga 2 și Cupa României, când a obținut victorii la limită, scor 1-0, cu Chindia Târgoviște și Petrolul Potcoava (foto articol).

De asemenea, Costea a precizat că de când a venit Marius Croitoru formația din Bănie începe să fie tot mai legată, iar odată cu trecerea etapelor totul va fi din ce în ce mai bine.

Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă omogenă, cu o echipă care joacă de ani împreună, incomodă pe teren propriu, care se agață de orice ca să ia punct sau puncte. Va fi un meci dificil, dar sperăm să luăm cele trei puncte.

Am obținut două victorii la rând, victoriile aduc victorii. Sperăm să revenim de la Dumbrăvița cu o altă victorie. Băieții sunt ok, de când a venit Marius am închegat un lot unit, care în următoarele etape va aduce victorii și rezultate cât mai bune”, a spus Florin Costea înaintea partidei de la Dumbrăvița.

FCU Craiova speră la a treia victorie la rând

Înaintea etapei a 3-a din Liga 2, FCU Craiova a început și aventura din Cupa României. Miercuri, 14 august, a întâlnit, în deplasare, o formație din Liga 3, pe Petrolul Potcoava, în turul 3, de care a trecut la limită, scor 1-0.

Duminică, 11 august, FCU Craiova a întâlnit și a învins Chindia Târgoviște, scor 1-0, pe teren propriu, iar acum, sâmbătă, 17 august, după partida cu Petrolul Potcoava, de la ora 11:00, va avea întâlnirea de pe terenul formației CSC Dumbrăvița.

Strategia a fost pusă la punct, pentru că la nivel intern se discută de acum doar de revenirea rapidă în prima divizie. FCU Craiova speră nu doar să promoveze, ci să câștige Liga 2. Însă, debutul în Liga 2 a fost marcată de un eșec, 0-1 cu ACSM Reșița.

Despre lupta pentru play-off-ul Ligii 2 și promovarea în SuperLiga României, Florin Costea a declarat:

Dacă ne uităm la clasament acum, echipele care sunt sus speră la promovare. Din punctul meu de vedere, sunt șase-șapte echipe care se vor bate pentru play-off și cred că principalele contracandidate sunt Miercurea Ciuc, FC Argeș, Voluntari, chiar dacă a avut un început mai greu… mai multe echipe.

Poate vor fi și surprize, ca în ultimii ani”.

Conferința de presă organizată de FCU Craiova înaintea partidei cu CSC Dumbrăvița:

Foto și video: FCU Craiova

Andrei PASCU 16 Aug. 2024, 20:19 Liga 2
Pe aceeași temă