Meciul Corvinului din etapa a 3-a a Ligii 2, amânat după ce fusese programat! Runda începe sâmbătă și ține până marți seară

Marius ANGHEL 14 Aug. 2024, 18:07 Liga 2
Meciul Corvinului din etapa a 3-a a Ligii 2, amânat după ce fusese programat! Runda începe sâmbătă și ține până marți seară

UPDATE: FRF a amânat și al treilea meci al Corvinului din startul noului sezon al Ligii 2, cu toate că îl programase să aibă loc duminică și să fie televizat!

În ziua în care echipa hunedoreană joacă în Kazahstan pentru a se califica în Play-off-ul Conference League, Comitetul de Urgență al FRF, compus din Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreşedinte FRF, și Octavian Goga, vicepreşedinte FRF, a decis să-i amâne și meciul de acasă cu CS Afumați, după ce nu jucase nici în primele două etape.

”Având în vedere Decizia Comitetului Executiv din data de 23.07.2024, precum și existența acordului echipei adverse, aprobă amânarea pentru o dată ulterioară a jocului contând pentru etapa a 3-a a Ligii a 2-a dintre CS Corvinul 1921 Hunedoara și CS Afumați, programat inițial la data de 18.08.2024”, sună anunțul federației.

Cel mai probabil, s-a decis acest lucru nu numai pentru că echipa lui Florin Maxim va fi obosită după revenirea din Kazahstan, ci și pentru ca FRF să aibă timp să acceste schimbarea formei juridice a clubului, chiar dacă va încălca mai multe regulamente.


Știrea inițială:

Cu echipele din Liga 2 incluse în Turul 3 al Cupei României, la mijlocul acestei săptămâni, etapa a 3-a a campionatului a fost ”împinsă” până marți, 20 august, când vor avea loc ultimele două jocuri ale rundei.

În această etapă este programată să joace și Corvinul, rămânând de văzut dacă se va întâmpla asta sau va beneficia de o nouă amânare, în funcție de rezultatul său de miercuri, 14 august, din Conferencea League.

Etapa a 3-a a Ligii 2 debutează sâmbătă și se încheie marți. Rămâne Corvinul programată?

Miercuri și joi, echipele din Liga 2 sunt programate să joace în Turul 3 al Cupei României. Excepție sunt Viitorul Pandurii Târgiu Jiu și Corvinul Hunedoara, puse de FRF să joace împreună și care au meciul programat pentru data de 21 august. Asta, în situația în care Corvinul nu se va califica mai departe în Conference League, altfel FRF se va afla într-o situație nemaîntâlnită până acum.

În acest context, CSM Focşani – Metalul Buzău a fost mutat să aibă loc duminică, iaralte patru partide, care vor fi și transmise în direct la TV, au fost puse să se dispute duminică, luni și marți.

În funcție de rezultatul Corvinului din returul cu Astana, dacă se va califica sau nu mai departe în Conference League, rămâne să vedem și dacă echipa hunedoreană va juca în această etapă sau dacă i se vor amâna încă două meciuri din campionat, așa cum s-a întâmplat și în primele două runde. Totodată, rămâne de văzut și modul în care va participa în campionat, sub actuala formă sau sub noua asociație, care să-i dea dreptul la promovare. Pentru a doua variantă, FRF ar încălca mai multe regulamente.

Sâmbătă se joacă la Dumbrăvița, Miercurea Ciuc, Slatina, Chiajna, Mioveni și Clinceni, duminică vor avea loc meciuri la Focșani și Hunedoara, luni se joacă la Târgoviște, iar marți sunt stabilite jocuri la Oradea și București.

  • Așa cum v-am obișnuit, toate jocurile vor putea fi urmărite în format LIVE-TEXT pe Liga2.ro.

Program etapa 3 Liga 2, sezon 2024-2025:

sâmbătă, 17 august 2024, ora 11:00
CSC Dumbrăviţa – FCU Craiova – tv
FK Miercurea Ciuc – AFC Câmpulung Muscel
CSM Slatina – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
Concordia Chiajna – Ceahlăul Piatra Neamţ – FRF.tv
CS Mioveni – FC Voluntari
Metaloglobus Bucureşti – Unirea Ungheni

duminică, 18 august 2024, ora 11:00
CSM Focşani – Metalul Buzău
Corvinul Hunedoara – CS Afumaţi – tv

luni, 19 august 2024, ora 17:00
Chindia Târgovişte – CSC Şelimbăr – tv

marți, 20 august 2024, ora 17:00
FC Bihor Oradea – Campionii FC Argeş – tv

marți, 20 august 2024, ora 19:00
Steaua Bucureşti – ACSM Reşiţa – tv

Foto: Zoli Bagosi (Radio Reșița)

Marius ANGHEL 14 Aug. 2024, 18:07 Liga 2
Pe aceeași temă