FC Voluntari, un adversar mult prea puternic pentru Metaloglobus. Bucureștenii au fost umiliți, la pauză erau conduși ”doar” cu 0-4

Răzvan STÎNGĂ 13 Nov. 2021, 14:56 Liga 2

Metaloglobus a fost umilită într-un amical cu echipa de Liga 1, FC Voluntari. Formația lui Nicolae Grigore a cedat clar, cu scorul de 0-6, dar diferența s-a conturat încă de la pauză. După primele 45 de minute, FC Voluntari avea deja 4-0 deși primul 11 a fost unul experimental.

Idan Golan, fostul jucător al Universității Cluj, a marcat primele goluri ale amicalului 

Printre cei mai buni jucători ai ilfovenilor a fost Idan Golan, fostul fotbalist al Universității Cluj, care a marcat chiar primele goluri ale partidei, în minutele 18 și 27. Prima reușită a venit în urma unei execuții din afara careului, aproape de vinclul porții lui Gavrilaș, iar golul secund a fost pricinuit de o eroare mare în apărarea Metaloglobusului. Golan a primit o pasă în careu și a dus scorul la 2-0, din preajma punctului de la 11 metri.

În ultimele minute ale primei reprize Metaloglobus nu a reglat sincopele din defensivă iar Lorand Fulop a înscris în minutul 42. Acesta l-a imitat pe Golan și a marcat superb cu un șut de la aproximativ 25 de metri, la care Gavrilaș nu a putut să intervină.

FC Voluntari avea 4-0 la pauză 

Rezultatul la pauză a fost stabilit de George Merloi, în minutul 44, care a transformat o lovitură de la 11 metri. Punctul cu var a fost arătat după ce Lucian Cazan l-a faultat în careu chiar pe Merloi.

Nici în repriza a doua Nicolae Grigore nu a putut pune la punct apărarea, iar Metaloglobus a continuat să greșească. În ciuda schimbărilor din ambele echipe, jocul a continuat să se desfășoare după aceleași coordonate, cu FC Voluntari la controlul lui.

O eroare individuală a dus și la primul gol din partea a doua. Andrei Florescu i-a pus piedică în careu lui Lukas Droppa, iar Ion Gheorghe a transformat lovitura de la 11 metri în minutul 76.

Daniel Paraschiv, fost la Viitorul Pandurii, a marcat golul de 6-0 

Scorul final a fost stabilit de Daniel Paraschiv, fostul jucător de la Viitorul Pandurii, sevit ideal în minutul 80 de Marcelo Lopes. Paraschiv a înscris din careul mic, la o nouă fază în care fundașii Metaloglobusului au fost depășiți extrem de ușor.

FC Voluntari: Râmniceanu – Ricardinho, Achim, Armaș, Tavares, Fulop, Ilie, Vlad, Merloi, Golan, Nemec
Rezerve: Gab. Tamaș, Meleke, Andres, Cr. Costin, Droppa, Briceag, Roșu, I. Gheorghe, D. Paraschiv, Lopes
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Metaloglobus: Gavrilaș – Lung, Cazan, Sava, Plumbuitu, Al. Coman, Al. Lazăr, Al. Enache, Sin, Ov. Herea, Cl. Herea
Rezerve: Nedelcovici – Caramalău, Potecea, Tudoran, Ed. Vraciu, Liv. Mihai, Andr. Florescu, Covalciuc, Borțoneanu
Antrenor: Nicolae Grigore

Metaloglobus, meci important în etapa a 14-a a Ligii a 2-a 

Rămâne de văzut dacă Nicolae Grigore va regla problemele evidente din apărare până la partida din etapa a 14-a a Ligii a 2-a. Metaloglobus are un adevărat derby pentru menținerea în plasa echipelor de pe locurile de play-off. Pe locul 7, cu 21 de puncte, bucureștenii vor evolua sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul Unirii Slobozia, locul 8 cu 19 puncte.

Sezonul trecut, când cele două s-au întâlnit în sezonul regular, Metaloglobus a învins la Slobozia cu 1-0. În luna iulie, Unirea Slobozia și Metaloglobus au disputat un meci amical, iar bucureștenii s-au impus cu același scor, 1-0.

Foto și video: FC Voluntari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-virgil-bogatu-a-renuntat-sa-mai-antreneze-dunarea-calarasi-dupa-doar-un-joc-protestul-care-l-a-facut-sa-ia-aceasta-decizie-sa-stai-in-pat-cu-dusmanul-nu-merge-bafta-copilasii-19209809

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-de-proportii-pentru-fc-brasov-cnsl-le-a-dat-dreptate-fotbalistilor-si-antrenorilor-lasati-in-aer-dupa-cesionarea-cu-corona-19209806

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-pe-locul-1-intr-un-clasament-select-domina-ierarhia-ultimilor-10-ani-din-liga-2-dupa-primele-13-etape-ale-sezonului-19209759

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-benzar-a-plecat-in-statele-unite-dupa-iubita-sa-desi-e-sub-contract-cu-poli-timisoara-ce-spune-conducerea-clubului-despre-situatia-incredibila-a-jucatorului-19209791

Răzvan STÎNGĂ 13 Nov. 2021, 14:56 Liga 2
Pe aceeași temă