FC Voluntari atacă „dubla” cu Academica cu un nou președinte. Ilfovenii se pregătesc pentru Liga 1

Marius ANGHEL 01 May. 2015, 12:49 Liga 2
FC Voluntari atacă

Cu câteva zile înainte de importantul meci de sâmbătă, cu Academica Argeș, ce poate încheia în mare măsură lupta pentru promovarea în Liga 1 din play-off-ului Seriei I, FC Voluntari a decis să își numească un nou președinte la echipa din Liga 2. Astfel, în urma ședinței de joi, 29 aprilie, a Adunării Generale a Acționarilor a clubului ilfovean s-a hotărât că noul președinte să fie Robert Gherghe. Acesta îi va lua locul lui Viorel Iordache.

Noul președinte își va prezenta săptămâna viitoare întreaga echipă de conducere a clubului după ce Consiuliul Local Voluntari va aproba organigrama.

„Pentru mine echipa de fotbal FC Voluntari este vârful piramidei al unei construcții solide ce are la baza Academia de Fotbal condusă de reputatul profesor Mircea Rădulescu, construcție care mai conține un proiect la care ține enorm, FC Voluntari II, o echipa ce se dorește a fi o rampă de lansare a tinerelor talente pe care le produce Academia”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, noul președinte.

În acest moment, din conducerea echipei FC Voluntari mai fac parte: Florin Verigeanu (vicepreședinte),  Daniel Leasă (manager general) și Iulian Ghirie (director sportiv).

FC Voluntari ocupă primul loc în clasamentul play-off-ului Seriei I a Ligii 2 și în următoarele două etape întâlnește echipa clasată pe poziția secundă, Academica Argeș, cea care momentan se află la cinci puncte în spatele liderului.

Marius ANGHEL 01 May. 2015, 12:49 Liga 2
Pe aceeași temă