”FC U” Craiova merge pe mâna lui Eugen Trică și în Liga 1. Comunicatul clubului

Răzvan STÎNGĂ 18 May. 2021, 15:50 Liga 2
”FC U” Craiova merge pe mâna lui Eugen Trică și în Liga 1. Comunicatul clubului

U Craiova 1948 SA a devenit campioana Ligii a 2-a după victoria cu Rapid de luni seară, scor 3-1. Înaintea acestui meci, au apărut anumite zvonuri potrivit cărora Eugen Trică ar putea fi schimbat, dar clubul a emis un comunicat prin care neagă aceste informații.

Eugen Trică rămâne la ”FC U” Craiova! 

”FC U” Craiova va merge pe mâna lui Eugen Trică și după promovarea în Liga 1. El a plecat de la echipă chiar înainte de începerea campionatului actual, dar s-a întos în a doua parte, când echipa se afla într-o scădere de formă. A reușit să o redreseze, a dus-o în prima divizie și va avea șansa să o pregătească și acolo, potrivit informațiilor oferite de club.

Eugen Trică mai are contract cu U Craiova 1948 SA până la finalul acestui sezon, dar oltenii au dat asigurări că înțelegerea va fi prelungită.

În urma zvonurilor legate de o posibilă despărțire de antrenorul Științei, Eugen Trică, apărute în presă, facem precizarea că acest lucru nu este adevărat iar orice discuție în jurul acestui subiect este anodină.

Odată cu revenirea echipei în Liga 1, singurele scopuri pe care le au anumite articole sunt de a destabiliza clubul, prin dezinformări”, se arată pe pagina de Facebook, Fotbal Club Universitatea 1948.

  • Eugen Trică a revenit pe banca oltenilor înaintea etapei a 20-a a sezonului regular, penultima. A condus 11 partide și a înregistrat șase victorii, patru egaluri și un singur eșec.

”FC U” Craiova pregătește transferurile pentru Liga 1 

Dacă la nivelul băncii tehnice lucrurile sunt clare, schimbări vor avea loc la lotul de jucători, lucru confirmat de Adrian Mititelu Junior. Acesta a declarat, la finalul partidei cu Rapid, că deja se conturează lista de transferuri, iar primele nume care vor ajunge în Bănie după promovare vor fi anunțate la puțin timp după finalul campionatului.

Este de așteptat ca ”FC U” Craiova să facă și câteva transferuri cu nume, pentru că, după cum s-au grăbit cei din conducere să afirme după ce și-au asigurat promovarea în Liga 1, se dorește încă din primul an accederea în play-off.

Ne așteaptă o lună de calvar. La începutul lunii iunie deja o să plecăm în cantonament. Mai sunt două săptămâni și trebuie să ne organizăm, și cu transferuri, cu tot ceea ce ține de organizarea unui lot pentru prima ligă. Încă lucrăm la strategie, o să venim cu o organigramă la sfârșitul lunii și o să vedem atunci.

Nu vreau să vorbesc despre transferuri acum. Noi suntem un club profesionist și în momentul când vom semna cu un jucător o să anunțăm public. Până atunci, nu o să dezvăluim nicio negociere sau ceva de genul acesta”, a punctat Adrian Mititelu Junior, după Rapid – U Craiova 1948 SA, 1-3.

U Craiova 1948 SA, campioana Ligii 2 

U Craiova 1948 SA și-a asigurat locul 1 în play-off-ul Ligii 2, după succesul cu Rapid. Are, când mai e o etapă din grupa de campionat, 53 de puncte, iar giuleștenii, aflați pe locul 2, siguri și ei de această poziție, au 49 de puncte.

În ultima etapă din play-off, ”FC U” Craiova va evolua pe teren propriu cu Dunărea Călărași.

Foto: Cătălin Ciupureanu/ Sport Pictures și Leczki Jozsi/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-niculae-refuz-fata-de-galeria-rapidului-dupa-obtinerea-promovarii-suporterii-au-mers-degeaba-in-giulesti-videofoto-exclusiv-19185682

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-traieste-clipa-si-nu-se-gandeste-momentan-la-ce-o-sa-faca-in-liga-1-victor-angelescu-toti-ma-intreaba-cum-o-sa-fie-acolo-nu-stiu-ce-o-sa-facem-vreau-sa-ma-bucur-mesaj-spec-19185704

https://liga2.prosport.ro/seria-1/capitanul-se-retrage-in-glorie-ionut-voicu-mandru-ca-a-readus-rapid-in-liga-1-ma-doare-sufletul-dar-fericirea-promovarii-e-mai-intensa-decat-tristetea-ca-renunt-cuvinte-mai-pent-19185662

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 May. 2021, 15:50 Liga 2
Pe aceeași temă