”FC U” Craiova începe play-off-ul ca lider și cu un meci în deplasare. Eugen Trică: ”Sunt convins că nu avem cum să nu reușim promovarea în Liga 1”

Marius ANGHEL 30 Mar. 2021, 17:08 Liga 2
”FC U” Craiova începe play-off-ul ca lider și cu un meci în deplasare. Eugen Trică: ”Sunt convins că nu avem cum să nu reușim promovarea în Liga 1”

Lider la finalul a 18 din cele 21 de etape desfășurate în sezonul regular al Ligii 2, ”FC U” Craiova nu avea cum să rateze accederea în play-off-ul de promovare, chiar dacă a avut parte de un început de an 2021 destul de modest sub conducerea lui Ovidiu Stângă. Nou-promovata a dat semne de revenire după numirea lui Eugen Trică și este prima clasată și în grupa în care se vor mai juca zece etape, iar la final va da două promovate direct în Liga 1 și alte două formații care vor merge la baraj.

Eugen Trică, după ce ”FC U” Craiova și-a aflat programul din play-off: ”Indiferent de meciuri, totuși, acest play-off era unul foarte tare”

U Craiova 1948 SA nu mai are avansul pe care l-a luat chiar înainte de vacanța de iarnă, cinci puncte față de a doua clasată, cel mai mare avut pe întreaga desfășurare a competiției regulare. Are are un punct în fața Dunării Călărași, două față de CS Mioveni și Rapid și trei față de FK Csikszereda și ASU Poli, însă chiar și așa are prima șansă la promovare.

În play-off, sorții au decis ca ”FC U” Craiova să debuteze cu un meci în deplasare, la CS Mioveni, iar apoi să întâlnească ASU Poli (acasă), FK Csikszereda (deplasare), Rapid (acasă) și Dunărea Călărași (deplasare). Ulterior, se vor desfășura meciurile retur.

După tragerea la sorți, Eugen Trică a comentat programul echipei sale și șansele la promovare.

”Am văzut programul și vă pot spune că, indiferent de meciuri, totuși, acest play-off era unul foarte tare. Dacă vrem să promovăm, atunci noi trebuie să ne luptăm cu cei mai tari. Vom întâlni Mioveni, în deplasare, în prima etapă și vă pot spune că noi vor merge acolo să câștigăm toate cele trei puncte puse în joc.

Dar vreau să îmi felicit încă o dată băieții pentru determinarea și dăruirea de care au dat dovadă în meciul de la Reșița. Au fost o adevărată familie și au luptat eroic pentru victorie și pentru calificarea în play-off. Nu ne-a fost deloc ușor în zece oameni, dar elevii mei s-au comportat exemplar și au strâns bine rândurile. S-au ajutat unul pe altul în teren în condițiile în care am rămas cu un om mai puțin după eliminarea lui Blidar. Suporterii au fost lângă noi și i-am simțit cum ne încurajau din afara stadionului. Le mulțumesc că au venit atâția kilometri după noi, deși sunt probleme cu această pandemie.

Ne vor aștepta meciuri foarte tari în play-off, dar eu sunt convins că, dacă noi vom aborda jocurile ce vor urma cu aceeași determinare și vom avea aceeași concentare, nu avem cum să nu reușim promovarea în Liga 1. Vom intra pe teren în meciurile din play-off doar cu gândul la promovarea în Liga 1”, a spus Trică pentru ediție.ro.

Craiova joacă în deschiderea play-off-ului Ligii 2, la Mioveni

U Craiova 1948 SA va juca cu CS Mioveni în data de 1 aprilie, de la ora 19:30, pe stadionul Orășenesc din Mioveni. Trupa lui Trică are două puncte în fața celei a lui Pelici.

Celelalte două jocuri din prima etapă a play-off-ului sunt Dunărea Călărași – ASU Poli (3 martie, ora 21:30) și FK Csikszereda – Rapid (6 martie, ora 19:00).

”FC U” Craiova a stat pe primul loc al Ligii 2 în ediția 2020/2021 de 18 ori în cele 21 de etape (etapele 1, 4-18, 20-21). Câte o dată au stat pe locul 1 și Dunărea Călărași (etapa 2), Rapid (etapa 3) și ASU Politehnica Timișoara (etapa 19).

Pentru cele cinci meciuri pe care le va disputa pe teren propriu în play-off, ”FC U” Craiova a scos la vânzare abonamente virtuale.

Foto: Ediție.ro

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-dunarea-calarasi-cs-mioveni-rapid-fk-csikszereda-si-asu-poli-isi-afla-astazi-programul-din-play-off-ul-ligii-2-tragerea-la-sorti-are-loc-la-ora-1100-19176565

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-a-pus-in-vanzare-abonamente-virtuale-pentru-meciurile-din-play-off-vrem-sa-gasim-o-corespondenta-cu-suporterii-nostri-nu-vreau-sa-aud-discutii-ca-am-facut-ace-19176732

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-a-avut-parte-de-o-tragerea-la-sorti-foarte-dificila-pentru-play-off-cu-doua-deplasari-la-primele-doua-clasate-ce-spune-dan-alexa-19176712

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-e-categoric-dupa-victoria-obtinuta-de-fc-u-craiova-la-resita-obiectivul-nostru-e-promovarea-in-liga-1-cum-vede-lupta-la-play-off-dupa-primul-succes-d-19176600

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-21-ultima-a-sezonului-regular-astazi-aflam-cele-sase-echipe-care-merg-in-play-off-si-cele-14-care-vor-continua-in-play-out-19176255

Marius ANGHEL 30 Mar. 2021, 17:08 Liga 2
Pe aceeași temă