FC Snagov-Petrolistul Boldești 3-4

04 Mar. 2009, 16:23 Liga 2
FC Snagov-Petrolistul Boldești 3-4

Petrolistul Kaproni Boldesti este singura echipă prahoveană din Liga a III-a care nu a jucat niciun meci oficial în acest an. Acest fapt a fost cauzat de retragerea a două formatii, Petrolul II Ploiești și FC Săcele, echipe pe care prahovenii ar fi trebuit să le înfrunte în primele două runde din retur. Pentru a rămane conectați la ritmul de joc al celorlalte competitoare, jucătorii pregatiți de Dragoș Mihalache au evoluat ieri după amiază pe terenul echipei din Liga a II-a, FC Snagov.Chiar dacă nu a pierdut niciun meci în campionat pe arena proprie, echipa FC Snagov a fost învinsă, ieri, de gruparea prahoveană, cu scorul de 4-3. Golurile Petrolistului au fost marcate de Gabi Bociu- trei și Bridinel.Deși se spune că rezultatele din meciurile de verificare nu sunt un criteriu relevant pentru perioada de pregătire, un succes al echipei Petrolistul Kaproni pe terenul unei formații de eșalon superior nu poate fi decât un atu moral al prahovenilor în lupta cu viitoarele competitoare din campionat.

Pentru partida cu FC Snagov, antrenorul Dragoș Mihalache a mizat pe următorii jucători:  M. Dumitru – Suditu, Ionescu, Nenciu, I. Stârpici – Micu, Secreteanu – Puchea, Copilu, G. Bociu – Bridinel.

Au mai jucat: Dobrinoiu, Văduva, Fl. Gheorghe, N. Iacob și State.
Accidentați de ceva vreme, B. Rădulescu, Șt. Barbu – R. Lungu și M. Nicolae nu au jucat. A absentat, de asemenea, și Gherghe, din cauza unei răceli.
Următorul meci amical este programat sâmbăta, de la ora 11.00, la Boldești (dacă vremea e favorabilă), în compania formației de Liga a II-a, CS Buftea, care nu are joc în Liga a II-a.
 

Sursa: ziarulprahova.ro
 

04 Mar. 2009, 16:23 Liga 2
Pe aceeași temă