FC Rapid are un nou administrator special. „Este pentru prima dată în viața mea când nu îmi aleg un loc de muncă pentru bani”

Marius ANGHEL 15 Dec. 2015, 14:13 Liga 2
FC Rapid are un nou administrator special.**

FC Rapid are începând de săptămâna trecută, din 9 decembrie, un nou administrator special. Dragoș Frățilă, instalat în această funcție în vara anului 2014, la scurt timp după preluarea clubului de către Valerii Moraru, a fost înlocuit cu fostul director de marketing al ACS Poli Timișoara, Radu Birlică (foto, în dreapta)

„Este pentru prima dată în viața mea când nu îmi aleg un loc de muncă pentru bani. Nu mă interesează acest aspect acum, vreau să-mi folosesc experiența pentru a ajuta Rapid, fiindcă acum este nevoie de mine! M-am întors acasă și sunt foarte fericit că lucrez iar la Rapid și că am primit această responsabilitate din partea domnului Moraru”, a declarat, pentru 1923.ro, Radu Birlică.

Noul administrator special al FC Rapid a lucrat în trecut pentru cluburile din Liga 1 Concordia Chiajna (director marketing), Dinamo (director vânzări), FC Rapid, Ceahlăul și ACS Poli (la ultimele trei tot ca director de marketing).

La FC Rapid a fost director de marketing în perioada iulie 2014 – februarie 2015.

Radu Birlică a lucrat în Liga 1, pe când era la ACS Poli, pentru o scurtă perioadă și cu Dan Alexa, actualul antrenor de la FC Rapid.

Marius ANGHEL 15 Dec. 2015, 14:13 Liga 2
Pe aceeași temă