FC Ploiești, doar 2-2 la Panciu

04 Jun. 2009, 16:28 Liga 2
FC Ploiești, doar 2-2 la Panciu

Profitînd de pauza competițională, echipa de liga a treia FC Panciu a susținut o partidă amicală pe teren propriu împotriva formației de liga a doua CSM Ploiești, gruparea care mai are nevoie de un punct în ultimele două runde pentru a promova în Liga I. Vrîncenii nu s-au speriat de valoarea adversarului și, după 45 de minute au condus la pauză cu 2-0. Costin a centrat pentru colegul său din linia de atac, Predoiu și acesta l-a executat pe portarul oaspeților (19), iar rolurile s-au schimbat în minutul 37, cînd Costin a scăpat singur cu portarul ploieștenilor și a marcat în poarta goală. CSM a avut doar două ocazii, prin Lemnaru (4) și Paulinho (28), dar portarul păncenilor a fost la post. În actul secund, pe fondul schimbărilor efectuate, CSM Ploiești a echilibrat jocul, dar tot păncenii au fost aproape de gol, Costin (47) și Predoiu (49) irosind ocazii mari de gol. 2-1 a fost în minutul 56, după de Gafița a înscris cu un șut plasat. După șutul în bară expediat de vrînceanul Costin (61), ploieștenii au reușit să egaleze, prin G. Păun, acesta profîtînd de o deviere norocoasă (65). Pe final, portarul păncenilor, Ionel a salvat echipa de la înfrîngere, după ce a respins în corner un șut expediat de Georgian Păun.

FC Panciu – CSM Ploiești 2-2 (2-0)
Au marcat: Predoiu și Costin respectiv Gafița și G. Păun.
Stadion: Orășenesc, spectatori: 200.
Au arbitrat: Florin Tudosă, Ionuț Paraschiv și George Dumitru.
FC Panciu (antrenori Ionică Serea și Dănuț Bolocan): Gordin – Stanciu, Stan, Ștefan, Cl. Mihai – Ungureanu, Cioran, Duțu, Chivu – Costin, Predoiu. Au mai evoluat: Lazăr, Ionel, Cheorpec, Ionescu, Bîra, Parlac.
CSM Ploiești (director tehnic Ion Moldovan): Iatan – Mihalache, Neagu, Sandu, Paulinho – Stan, Takayuki, Vasile, Alexe – Damaschin, Lemnaru. Au mai jucat: Popa, Crăciun, Păduraru, Gafița, Păun.

 

Articol scris de George DUMITRU
 

04 Jun. 2009, 16:28 Liga 2
Pe aceeași temă