FC Ploiești are și director tehnic!

14 Apr. 2009, 15:46 Liga 2
FC Ploiești are și director tehnic!

Conducerea executivă a divizionarei secunde FC Ploiești a luat decizia de a-l aduce lângă echipă pe fostul antrenor de la echipa națională de tineret, dar și tehnician al echipelor Dinamo București, FCArgeș, Oțelul Galați, Dacia Mioveni, Ceahlăul Piatra Neamț, Politehnica Iași plus Naționala Libiei! Moldovan va superviza echipa ploieșteană pânăla finele acestui campionat, venirea sa la Ploiești neafectând componența băncii tehnice, unde

 

Marius Șumudică rămâne consilier sportiv, iar Dan Dumitrescu și Radu Crețulescu- antrenori secunzi. Moldovan a supervizat, marți, primul antrenament al echipei ce încheie, în acest moment, podiumul ligii I, din eșalonul secund, acesta declarând că: „am venit să ajut, vreau să pun umărul la realizarea unei promovări. În fotbal tot timpul mai e ceva de învățat și de perfecționat și acesta este principiul după care mă ghidez”.

 

În discuție pentru staff-ul tehnic al echipei FC Ploeiști este și aducerea unui preparator fizic, tatăl lui Marius Nicolae având o dicuție în acest sens cu conducerea. Echipa ploieșteană nu a avut preparator fizic, din divizia C, când actualul rapidist, Ciprian Panait a lucrat pentru câteva luni cu echipa.

 

articol scris Marian DIMA

14 Apr. 2009, 15:46 Liga 2
Pe aceeași temă