A marcat golul decisiv cu Poli Iași și a prins încredere. Loren Niță, optimist după ce a adus a treia victorie la rând pentru FC Hermannstadt: ”Tratăm toate meciurile ca și cum ar fi ultimul”. Reacțiile lui Alexandru Oroian și Raul Opruț

Răzvan STÎNGĂ 13 Aug. 2021, 15:50 Liga 2

FC Hermannstadt e imbatabilă în acest start de sezon de Liga 2. Are nouă puncte în primele trei meciuri, iar ultimul succes, cu Poli Iași, la Mediaș, scor 2-1, a fost obținut pe final. Reușita decisivă a venit în minutul 88, prin tânărul de 20 de ani, Loren Niță.

Loren Niță: ”La următorul meci, la fel, sper să câștigăm” 

Imediat după finalul confruntării, jucătorul a declarat că se bucură pentru reușita sa, dar, mai important, pentru cele trei puncte care mențin FC Hermannstadt în fruntea clasamentului Ligii a 2-a. Niță, născut chiar în Sibiu, le-a promis fanilor că va da în continuare un randament bun, cum a făcut-o până acum, că va contribui la revenirea echipei în Liga 1.

Mă simt foarte bine, a fost un meci foarte greu. Echipa a făcut un meci bun. A fost greu să desfacem Poli Iași, să avem ocazii, dar am crezut în noi până în ultimul minut și am reușit. La următorul meci, la fel, sper să câștigăm. Noi tratăm toate meciurile ca și cum ar fi ultimul. În toate meciurile trebuie să luăm toate punctele.

(N.r. – Mesaj pentru fani) Vă mulțumesc tuturor că ne susțineți. Promit că voi da totul să ajut echipa și hai Sibiu!”, a declarat Niță la finalul jocului de la Mediaș, citat de FC Hermannstadt.

Alexandru Oroian: ”Am fost echipa mai bună, am controlat meciul” 

Alexandru Oroian, un alt tânăr al FC Hermannstadt, a declarat la interviuri că se aștepta la o partidă complicată, mai ales că Poli Iași se află în situația echipei pe care o reprezintă, coborând în această vară în Liga 2. Deși moldovenii au mari probleme, Oroian a declarat că s-au prezentat bine.

Un meci greu, de luptă. Iași are jucători de Liga 1, care au experiență foarte mare, dar terenul ne-a ajutat, cred eu. Un teren foarte bun. Am fost echipa mai bună, am controlat meciul de la un capăt la altul. Sper să dau în continuare goluri, asisturi, să îmi ajut echipa să promoveze.

Sibiu are jucători buni, trebuie să-i promoveze în continuare. Așa e fotbalul la Sibiu”, a afirmat Oroian.

Raul Opruț: ”Am dominat din toate punctele de vedere” 

Raul Opruț a fost mai categoric, precizând că FC Hermannstadt a meritat clar victoria, chiar dacă s-a menținut un rezultat de egalitate, 1-1, până în minutul 88. Din punctul său de vedere, diferența putea fi și mai clară decât cea înregistrată la final pe tabelă.

A fost un meci greu, ne așteptam să fie așa, dar ne-am dorit victoria. Consider că nu meritam nici să facem egal, am dominat din toate punctele de vedere. Am reușit să câștigăm în cele din urmă.

Se simte o diferență între ligi. Meciurile sunt mai grele, echipele se închid mai mult, calitatea e mai scăzută, dar și Liga 2 e o ligă foarte grea”, a afirmat Oroian.

FC Hermannstadt are meci cu Metaloglobus runda următoare 

Urmează o deplasare pentru FC Hermannstadt, în etapa a 4-a a Ligii a 2-a. Va merge la București, pentru confruntarea cu Metaloglobus, la rândul ei cu un început foarte bun. În primele două etape, pentru că nu a apucat să evolueze în runda a treia, Metaloglobus a înregistrat două victorii, 2-1 cu Astra și 1-0 cu Petrolul.

Partida Metaloglobusului în etapa a 3-a este programată sâmbătă, de la ora 11:00, la Chiajna, cu Concordia.

Foto și video: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gafa-lui-ionut-pop-analizata-de-danut-coman-presedintele-hermannstadtului-a-catalogat-eroarea-ca-pe-una-facuta-din-prea-multa-siguranta-si-a-avut-un-mesaj-pentru-portar-ce-i-a-tra-19195827

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marian-stoenac-declaratie-surprinzatoare-despre-obiectivul-echipei-poli-iasi-sa-nu-luam-bataie-in-primul-rand-pentru-ca-de-asta-suntem-la-fotbal-sa-nu-pierdem-19195808

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-simte-ca-albeste-la-fc-hermannstadt-antrenorul-vrea-victorii-mai-concludente-si-le-transmite-din-nou-jucatorilor-ce-obiectiv-au-vreau-sa-le-intre-foarte-bine-in-cap-19195774

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Aug. 2021, 15:50 Liga 2
Pe aceeași temă