Continuă seria plecărilor la FC Hermannstadt. Un atacant și un mijlocaș s-au despărțit de clubul din Sibiu, dar schimbările de lot nu se opresc: ”Sunt fotbaliști care mai au contracte până la sfârșitul lunii, dar e posibil să nu rămână”

Răzvan STÎNGĂ 21 Jun. 2021, 14:14 Liga 2
Continuă seria plecărilor la FC Hermannstadt. Un atacant și un mijlocaș s-au despărțit de clubul din Sibiu, dar schimbările de lot nu se opresc: ”Sunt fotbaliști care mai au contracte până la sfârșitul lunii, dar e posibil să nu rămână”

Încă două plecări au fost confirmate de FC Hermannstadt, în vederea conturării lotului pentru primul sezon de Liga 2, după retrogradarea din Liga 1. Sibienii au anunțat că atacantul Yazalde Gomes (32 de ani) și mijlocașul Aias Aosman (26 de ani) nu mai continuă și sunt nevoiți să își caute alte echipe.

Yazalde Gomes și Aias Aosman au părăsit FC Hermannstadt

Vârful, născut în Portugalia dar și cu cetățenie a statului african Guinea-Bissau, a venit la FC Hermannstadt în martie, dar nu s-a aflat la prima experiență în Sibiu. El a mai evoluat și în perioada iulie 2019- octombrie 2020, acolo. În această a doua aventură la trupa din Sibiu, a prins 13 meciuri și a marcat de trei ori.

Aias Aosman este născut în Siria, are și cetățenie germană și a venit la Sibiu în februarie 2021. De atunci și până la finalul sezonului precedent de Liga 1, a jucat 13 meciuri și și-a trecut în cont un gol.

Atacantul Yazalde Gomes & mijlocașul ofensiv  Aias Aosman și-au încheiat înțelegerile contractuale cu A.F.C.Hermannstadt și nu vor mai rămâne în lotul cu care echipa noastră va ataca revenirea în Liga 1.

Ambii au sosit la FCH în returul sezonului regular. Yazalde a înscris 3 goluri în 9 meciuri bifate pentru echipa noastră. De asemenea, sirianul Aias Aosman a marcat un gol în 13 prezențe în Liga 1.

Le mulțumim celor doi pentru aportul adus echipei noastre și le dorim mult succes în următoarele provocări!”, a anunțat FC Hermannstadt.

FC Hermannstadt va mai renunța la câțiva fotbaliști în această vară 

În altă ordine de idei, FC Hermannstadt a precizat în mai multe rânduri, prin mai multe postări pe site-urile de socializare și prin noul președinte al clubului, Dănuț Coman, că vrea să revină repede în Liga 1. A reafirmat această dorință recent, dar a făcut noi precizări în ceea ce privește lotul de jucători.

Există fotbaliști ale căror contracte expiră la final de iunie și cu care nu se va mai continua colaborarea. De asemenea, clubul a precizat că antrenorul va fi numit în perioada următoare.

Este o perioadă (pre)destinată schimbărilor. Ne așteaptă o luptă grea pentru a reveni în Liga 1 și de aceea avem încredere că ne veți înțelege asupra următoarelor aspecte:

sunt fotbaliști legitimați în prezent la FCH, care au contract până la sfârșitul acestei luni, dar este posibil ca aceștia să nu continue alături de noi

din respect pentru cei mai sus menționați, dar și pentru înțelegerile contractuale aflate în derulare, FCH nu le va dezvălui  identitățile înainte de 30.06.2021

un transfer sau o schimbare în staff-ul echipei devine #OFICIAL /-a atunci când este anunțat/-a pe platformele de comunicare #FCH (site-ul oficial https://fchermannstadt.ro/ , pagina oficială de facebook https://www.facebook.com/hermannstadt.fc și contul oficial de Instagram https://www.instagram.com/afch_official/), semn că au fost încheiate toate detaliile contractuale

Sibiul are fotbal și va avea!”, a precizat FC Hermannstadt pe pagina de Facebook.

  • Marius Măldărășanu este la un pas să semneze cu FC Hermannstadt. Antrenorul a vorbit pentru Liga2.ro despre mersul discuțiilor, iar toate detaliile sunt AICI.

FC Hermannnstadt, cinci veniri după retrogradarea în Liga 2 

Doi jucători au mai plecat de la FC Hermannstadt până acum, pe lângă Yazalde Gomes și Aias Aosman, fundașii Claudiu Belu-Iordache, care a semnat cu Rapid, și Adrian Scarlatache.

În privința listei venirilor, FC Hermannstadt i-a achiziționat pe Valentin Buhăcianu (atacant, ex UTA), Fabrizio Constantin (fundaș, ex Unirea Bascov), Cosmin Bucuroiu (atacant, ex Unirea Bascov), Ionuț Năstăsie (mijlocaș, ex Campionii FC Argeș) și Vlad Muțiu (portar, ex ”U” Cluj).

Foto: FC Hermannstadt și Leczki Jozsi/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-stoica-isi-doreste-sa-continue-cu-fc-hermannstadt-si-in-liga-2-nici-azi-nu-constientizez-ca-am-retrogradat-19189721

https://liga2.prosport.ro/seria-1/drepturile-tv-pentru-liga-2-cupa-romaniei-si-supercupa-romaniei-au-fost-vandute-televiziunea-care-isi-anunta-abonatii-de-achizitie-19189587

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-danut-coman-este-noul-presedinte-al-fc-hermannstadt-trebuie-sa-reconstruim-aceasta-echipa-si-sa-o-duc-acolo-unde-ii-este-locul-in-prima-liga-19189544

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Jun. 2021, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă