FC Farul și-a prezentat lotul de jucători la mall. Constănțenii vor din nou în Liga 1, după șapte ani: „Valoric stăm destul de bine. Promovarea se poate realiza”

Alexandru Raita, Marius ANGHEL 23 Feb. 2016, 11:03 Liga 2

FC Farul e pregătit pentru reluarea Ligii a 2-a. Gruparea constănțeană simte că în acest sezon poate întrerupe seria de prezențe în liga secundă și, după o pauză de șapte ani, să revină în Liga 1. După o campanie de transferuri foarte productivă în această iarnă, „marinarii” și-au prezentat, luni seară, la Maritimo Shopping Center din Constanța, lotul cu care va aborda partea a doua a campionatului. Pe lângă cei 25 de jucători, staff-ul tehnic și cel administrativ au fost și ele prezentate în fața suporterilor de toate vârstele prezenți la eveniment.

„Privim partea a doua a campionatului cu încredere, pentru că, la ora aceasta, avem un lot destul de bun. Cu ultimele achiziții, Began și Iacșa, sper că ne-am completat destul de bine efectivul, pentru a înregistra rezultate favorabile. Avem o oarecare temere pentru partidele de început, deoarece n-am avut prea mult timp pentru omogenizare. La noi, iarna, terenurile de antrenament nu prea există. Sunt premise pentru promovare. Valoric stăm destul de bine. Dacă vom reuși să fim susținuți și pe celelalte planuri, cred că promovarea se poate realiza. Rezultatele din pregătire contează mai puțin, important e ce vom face de acum încolo. Putem începe cu o victorie la Brăila”, a declarat, citat de Ziua de Constanța, antrenorul principal Constantin Gache.

„Obiectivul este clar, promovarea, deoarece alcătuim un lot valoros. Jucătorii știu ce vor, suntem destul de maturi fiecare. Toate meciurile trebuie luate în serios. Nu mai contează cine va încrie. Poate că în anii anteriori mi-aș fi fixat un număr de goluri, dar acum nu mai gândesc așa. Trebuie să culegem cele trei puncte la fiecare etapă. Sâmbătă, întâlnim o echipă a Brăilei care va sta bine în teren și va încerca arma contraatacului, așa cum a făcut și în tur, încercând să speculeze greșelile noastre. Însă nu cred că fundașii noștri vor comite erori. Eu spun că vom câștiga”, a spus și atacantul Adrian Pătulea, căpitanul din ultima vreme al Farului.

Lotul de jucători prezentat luni seară la Maritimo Shopping Center:

 

  • portari: Iulian Dinu, Răzvan Negrilă, Răzvan Began;
  • fundași: Robert Băjan, Ciprian Milea, Doru Bratu, Florin Pătrașcu, Tudor Țăranu, Lucian Murgoci, Ciprian Benghea;
  • mijlocași: George Pungă, Valentin Munteanu, Ovidiu Vezan, Marius Tigoianu, Adrian Ionescu, Ninel Corcoveanu, Silviu Iacșa, Adelin Cristea, Mihai Zugravu, Alexandru Vlăescu, Vlad Suciu;
  • atacanți: Cosmin Neagu, Adrian Pătulea.

 

Din lot fac parte și fundașul Florin Popa și atacantul Sorin Chițu, însă ambii jucători au lipsit de la prezentare, deoarece primul era alături de soția sa, care urma să nască, iar al doilea este accidentat și se recuperează la București.

Banca tehnică a Farului este condusă de antrenorul principal Constantin Gache și secunzii Ion Barbu și Gică Mina. Din staff-ul administrativ fac parte: Auraș Brașoveanu (președintele executiv), Cosmin Șișcu (director sportiv) și Mihai Guliu (manager sportiv).

Foto: Alexandru RAITA

Alexandru Raita, Marius ANGHEL 23 Feb. 2016, 11:03 Liga 2
Pe aceeași temă