FC Buzău va arăta diferit în ultimele runde din play-out. Planurile lui Cristian Pustai: ”Ne trebuie o familie cu personalitate mai mare, cu individualități peste media Ligii 2”

Răzvan STÎNGĂ 23 Mar. 2022, 15:54 Liga 2
FC Buzău va arăta diferit în ultimele runde din play-out. Planurile lui Cristian Pustai: ”Ne trebuie o familie cu personalitate mai mare, cu individualități peste media Ligii 2”

Nici nu a început bine play-out-ul că deja FC Buzău își face planuri pentru sezonul următor. Cristian Pustai este decis să opereze anumite schimbări în vară, la final de întrecere, iar acum va face analize amănunțite. Pustai va da șanse și altor fotbaliști, care au evoluat mai puțin pe durata întrecerii.

Cristian Pustai: ”Ne trebuie o familie cu personalitate mai mare, cu două-trei-patru individualități peste media Ligii 2”

Antrenorul echipei din Buzău se gândește și la schimbările de lot pe care poate să le facă. E mulțumit de cum s-a omogenizat acesta pe durata sezonului, doar că își dorea ceva mai multă personalitate din partea anumitor fotbaliști. A lăsat de înțeles că în vară așa va gândi strategia, la FC Buzău urmând să ajungă nume peste media campionatului din Liga 2.

E clar că FC Buzău își dorește promovarea în Liga 1 pentru stagiunea care urmează, chiar dacă și în actuala a fost la un pas de play-off și lupta pentru prinderea unui loc care să o trimită în prima divizie. Atenția se îndreaptă însă, deja, pentru ce se va întâmpla în campionatul viitor.

Acum, vom vedea și jucătorii care au jucat mai puțin, iar la final vom trage o linie, să formăm acel grup. Așa a fost vorba la începutul sezonului, în primul an să formăm un grup, un colectiv, o familie.

Cred că am format-o, dar ne trebuie o familie cu personalitate mai mare, o familie cu două-trei-patru individualități peste media campionatului. Atunci cred că vom arăta altfel”, a punctat Cristian Pustai despre strategia Buzăului pentru ultimele etape ale sezonului de Liga 2, din play-out.

Trei schimbări între ultimul meci din sezonul regular și prima rundă din play-out

Referitor la schimbările pe care le va face Cristian Pustai în play-out, poate acest lucru se va întâmpla din etapa a 2-a. În prima rundă din grupa pentru evitarea retrogradării în echipa de start a Buzăului nu au fost prea multe modificări.

Ca o comparație, între runda finală a sezonului regular, cu Concordia Chiajna (scor 0-1), și prima etapă a play-out-ului, cu Viitorul Pandurii (scor 6-2), din primul 11 au ”dispărut” doar trei jucători, portarul Relu Stoian și jucătorii de câmp Kamil Wiktorski și Alexandru Munteanu.

  • FC Buzău, în partida cu Concordia Chiajna: R. Stoian (cpt.) – R. Șt. Zamfir, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu – Al. Munteanu, Cârstocea, A. Lopez, Gaitan, Cr. Ciobanu – Chică-Roșă;
  • FC Buzău, în partida cu Viitorul Pandurii: Cr. Avram – R. Șt. Zamfir, Vîrtej, A. Lopez, Sălceanu, Gaitan, Cârstocea, A. Manea, Neicuțescu, Cr. Ciobanu (cpt.), Chică-Roșă;

FC Buzău vrea să câștige Grupa B din play-out

FC Buzău este liderul Grupei B a play-out-ului, cu 35 de puncte, urmată de Unirea Dej, 31 de puncte, și de Ripensia, 25 de puncte.

În play-out, formația lui Cristian Pustai va mai avea meciuri cu FC Brașov (deplasare), Astra (acasă), Ripensia (deplasare), Unirea Constanța (acasă) și Unirea Dej (deplasare).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-dunarea-calarasi-a-retrogradat-matematic-din-liga-2-urmand-o-pe-dacia-unirea-braila-situatia-actuala-din-play-out-ul-ligii-2-19223811

https://liga2.prosport.ro/seria-1/profesorul-a-trecut-la-treaba-fc-buzau-a-umilit-viitorul-pandurii-iar-cristi-pustai-incepe-analiza-avem-nevoie-de-jucatori-cu-experienta-ce-pregateste-in-vara-19223737

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-pop-a-revenit-in-lotul-echipei-unirea-dej-dupa-sase-luni-dificile-fotbalistul-a-povestit-prin-ce-a-trecut-a-fost-cea-mai-grea-perioada-din-viata-mea-colegii-m-au-imbratisat-19224399

https://liga2.prosport.ro/seria-1/silviu-pana-a-reinceput-alergarile-vestea-e-buna-pentru-petrolul-dar-sansele-ca-mijlocasul-sa-mai-evolueze-in-acest-sezon-sunt-in-continuare-scazute-19224391

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Mar. 2022, 15:54 Liga 2
Pe aceeași temă