FC Buzău s-a despărțit de Gheorghe Andronic. Mijlocașul din Republica Moldova și-a găsit repede un alt angajament

Andrei PASCU 18 Sep. 2021, 19:59 Liga 2

FC Buzău a renunțat la fotbalistul născut în Republica Moldova, Gheorghe Andronic (29 de ani). Acesta a fost lăsat să plece în țara natală, la Milsami Orhei, pentru că, foarte probabil, antrenorul Cristian Pustai a considerat că nu mai are nevoie de serviciile lui.

Acest aspect se deduce din faptul că fotbalistul născut la Chișinău nu a evoluat deloc în acest sezon. În actualul campionat de Liga 2, Gheorghe Andronic nu a prins vreun meci pentru FC Buzău, fiind cel mult pe banca de rezerve. A fost în această postură de două ori, în prima etapă, cu FC Hermannstadt, și în etapa a 4-a, cu Dunărea Călărași.

Gheorghe Andronic a semnat cu Milsami Orhei 

FC Buzău nu a anunțat nimic în această direcție, în ceea ce privește despărțirea de Andronic. Mijlocașul din Republica Moldova a fost utilizat ultima dată într-o partidă amicală jucată de FC Buzău, cu România U21, la începutul lunii septembrie, terminată cu victoria tricolorilor pregătiți de Florin Bratu, cu scorul de 2-1.

Gheorghe Andronic a sosit la Buzău în ianuarie, iar stagiunea trecută a evoluat, sub comanda lui Ilie Stan, la fosta SCM Gloria Buzău, în nouă partide și a marcat de două ori. Înainte de experiența de la formația din Buzău, mijlocașul a mai evoluat, în România, la Astra, în perioada iulie 2019-martie 2020.

Alin Manea, mijlocașul adus de FC Buzău în locul lui Andronic

Cea mai recentă venire la FC Buzău, de care s-a aflat, este cea a mijlocașului Alin Manea (24 de ani). Acesta a evoluat ultima dată tot în Liga 2, la Politehnica Timișoara, dar de care s-a despărțit la finalul campionatului precedent.

Sezonul trecut, Manea a apucat să joace în 16 meciuri pentru Politehnica Timișoara, contribuind și cu câte un gol în două confruntări, o reușită în Liga 2, cealaltă în Cupa României.

FC Buzău, victorie în etapa a 7-a a Ligii a 2-a 

FC Buzău a învins, sâmbătă, în etapa a 7-a a Ligii a 2-a, Metaloglobus, cu scorul de 4-1. S-a impus prin reușitele lui Alin Cârstocea, de două ori, Cristian Ciobanu și Alexandru Neacșu. Succesul i-a dus pe buzoieni la 13 puncte în clasamentul diviziei a doua și pe locul 4, dar pot să cadă două poziții la finalul rundei, dacă Steaua va câștiga partida cu CS Comunal Șelimbăr, iar ”U” Cluj va trece de Viitorul Pandurii.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csikszereda-da-lovitura-pe-dan-paltinisanu-dupa-un-mare-efort-poli-timisoara-ramane-fara-victorie-acasa-in-acest-sezon-19201478

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-dupa-ce-poli-iasi-s-a-impus-cu-6-0-nu-a-fost-asa-cum-pare-scorul-e-destul-de-dur-cui-i-a-fost-dedicata-victoria-19201455

https://liga2.prosport.ro/wp-admin/post.php

 

Andrei PASCU 18 Sep. 2021, 19:59 Liga 2
Pe aceeași temă