FC Buzău face transfer după transfer. Pentru mai multe șanse la play-off, Cristian Pustai a primit încă un mijlocaș

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2021, 16:03 Liga 2
FC Buzău face transfer după transfer. Pentru mai multe șanse la play-off, Cristian Pustai a primit încă un mijlocaș

FC Buzău se întărește în continuare, iar mijlocașul Alin Manea (24 de ani) a ajuns și el sub comanda lui Cristian Pustai. Noul fotbalist al buzoienilor a evoluat ultima dată tot în Liga 2, la Politehnica Timișoara, dar de care s-a despărțit la finalul campionatului precedent.

Alin Manea a semnat cu FC Buzău 

Sezonul trecut, Manea a apucat să joace în 16 meciuri pentru Politehnica Timișoara, contribuind și cu câte un gol în două confruntări, o reușită în Liga 2, cealaltă în Cupa României.

FC Buzău va fi al cincilea club pentru Alin Manea, care a mai jucat până acum, pe lângă Politehnica Timișoara, la Universitatea Craiova, Chindia Târgoviște și Corona Brașov.

Alin Manea a jucat în amicalul Buzăului cu România U21 

Alin Manea e născut chiar în Buzău, iar prezența sa în lot a fost consemnată din meciul amical disputat de FC Buzău cu România sub 21 de ani, însă fără ca echipa să precizeze sub ce formă a venit mijlocașul, dacă e în probe sau a semnat deja, așa cum s-a întâmplat, chiar la finalul partidei din ”Ștefan cel Mare”, cu Paul Pațurcă.

La interviurile de la finalul amicalului, antrenorul Cristian Pustai recunoștea faptul că Pațurcă a semnat deja contractul cu FC Buzău.

”A fost un joc de verificare, un joc util. Am condus cu 1-0, încă mai avem de lucru. Având în vedere că o să jucăm două meciuri în deplasare, un meci în Cupa României și unul la Iași, cred că a fost un test util. Sunt meciuri importante, iar în Liga 2 urmează acel calup de patru jocuri, în care vom încerca să luăm cât mai multe puncte.

În jocurile de verificare, nu neapărat rezultatul este primordial. E bine că am rulat tot lotul. 

A apărut Paul Pațurcă. Închidem și perioada transferurilor și să sperăm că vom arăta mai bine, de la joc la joc”, declara Cristian Pustai pentru Campus Buzău, despre meciul cu România U21 și transferul lui Paul Pațurcă.

FC Buzău, meci teoretic ușor în Cupa României 

Alin Manea și Paul Pațurcă au șansa să debuteze într-un meci oficial pentru FC Buzău, miercuri, 8 septembrie, în Faza a IV-a a Cupei României, cu Recolta Gheorghe Doja.

Foto: Sebastian Tătaru și Leczki Jozsi/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primaria-alimenteaza-contul-la-fc-brasov-ioan-marginean-se-pregateste-sa-achite-restatele-din-ultimele-doua-luni-sa-intram-in-normalitate-ultima-achizitie-s-a-alaturat-lotului-19199423

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-noi-transferuri-la-poli-iasi-una-dintre-achizitii-este-alexandru-maries-jucatorul-pe-care-u-craiova-il-cumpara-de-la-recea-19199419

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorul-pe-care-ripensia-il-dorea-de-la-uta-a-ajuns-la-metaloglobus-clauza-pe-care-aradenii-au-tinut-sa-o-puna-in-contract-19199414

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2021, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă