FC Buzău pregătește transferuri importante, cu care să atace promovarea. Auraș Brașoveanu: ”Vom face un lot competitiv”. Conducătorul a numit principalele adversare, printre care și o echipă surpriză

Răzvan STÎNGĂ 25 Jun. 2022, 14:11 Liga 2
FC Buzău pregătește transferuri importante, cu care să atace promovarea. Auraș Brașoveanu: ”Vom face un lot competitiv”. Conducătorul a numit principalele adversare, printre care și o echipă surpriză

Dacă sezonul trecut nu și-a asumat promovarea în Liga 1 dar a fost la un pas de play-off, FC Buzău a anunțat încă de acum faptul că vrea să termine pe primele două locuri campionatul Ligii 2 care vine și să urce în prima divizie.

FC Buzău nu vrea doar în play-off-ul Ligii 2. Vrea promovarea!

Formația antrenată de Cristian Pustai crede că play-off-ul nu-i va mai scăpa de această dată, iar Auraș Brașoveanu, președintele executiv al Buzăului, numit pe poziție chiar în această vară, a precizat că FC Buzău vrea neapărat să promoveze, făcând și o analiză a luptei pentru primele poziții.

Multe sunt echipele care vor tinde la accederea în prima divizie în opinia conducătorului formației buzoiene, pe care le-a și numit. Poli Iași, Concordia Chiajna, Steaua, FK Miercurea Ciuc și, surprinzător sau nu, a introdus pe listă SC Oțelul, dar nu a spus nimic de Dinamo.

Auraș Brașoveanu: ”Vom face un lot competitiv care va intra în această luptă cu șanse reale”

Chiar dacă până acum nu a făcut transferuri spectaculoase, FC Buzău va anunța, din câte a lăsat de înțeles Auraș Brașoveanu, mai multe mutări prin care echipa speră să lupte nu doar pentru play-off, ci și pentru îndeplinirea obiectivului de la finalul întregului campionat.

Sută la sută va dori promovarea Poli Iași, clar. Cred că va avea același obiectiv Concordia Chiajna, cred că, având în vedere istoria asumată, mă refer la cei de la Oțelul, vor încerca și dumnealor, chiar dacă sunt o echipă nou-promovată. Încearcă același lucru prin modificarea regulamentului, prin modificări legislative, Steaua și, bineînțeles, FC Buzău!

O echipă bine organizată e și Csikszereda Miercurea Ciuc. E destul de aglomerată situația, dar acest lucru ne motivează și ne obligă să fim concentrați din primul minut. Știm la ce ne angajăm și vom face un lot competitiv care va intra în această luptă cu șanse reale. Nu spunem asta doar ca să dăm bine”, a declarat Auraș Brașoveanu pentru Campus TV.

FC Buzău, trei veniri și trei plecări până acum

Până acum, la capitolul veniri FC Buzău a anunțat trei, Ştefan Nedelcu, ultima dată la Metalul Buzău, în Liga 3, Dragoş Bratu, fost la Academica Clinceni, și Alexandru Dușmanu, care a jucat la Concordia Chiajna stagiunea precedentă.

FC Buzău a făcut publice și primele plecări, tot trei la număr. Radu Zamfir, Baudouin Kanda şi Paul Paţurcă au reziliat contractele cu FC Buzău, dar e posibil ca numărul fotbaliștilor din sezonul trecut care nu vor mai continua sub comanda lui Cristian Pustai să fie de cel puțin patru.

FC Buzău, cantonament la Poiana Brașov

Până la începutul lui iulie, la data de 8, FC Buzău se va pregăti pe plan local. Abia apoi va merge într-un cantonament, în țară, la Poiana Brașov, unde va și disputa câteva partide de verificare. Se cunoaște doar un amical pe care îl va disputa formația lui Cristian Pustai în această vară, cu SC Oțelul, la 13 iulie.

Foto: FC Buzău și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-continua-sa-lupte-cu-vechile-datorii-managerul-ei-spune-cati-bani-trebuie-sa-produca-pentru-a-rezista-florin-briaur-trimite-sageti-catre-unii-fosti-jucatori-care-isi-vor-restantele-exclu-19235684

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-are-interzis-sa-joace-acasa-in-colentina-zavaleanu-nu-poate-intra-la-noi-in-baza-nici-macar-cu-rachetele-lui-vladimir-putin-nu-mi-distruge-mie-pch-arena-19235681

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/trei-din-trei-infrangeri-romania-u19-a-pierdut-si-meciul-cu-slovacia-si-paraseste-euro-selectionata-lui-vasai-cu-un-primul-11-cu-sase-jucatori-care-in-sezonul-trecut-au-evoluat-i-19235671

https://liga2.prosport.ro/seria-1/isi-pensioneaza-vedetele-si-se-intareste-din-liga-3-a-doua-achizitie-a-politehnicii-timisoara-pentru-noul-sezon-vine-de-la-cs-tunari-19235666

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Jun. 2022, 14:11 Liga 2
Pe aceeași temă