FC Buzău a zdrobit Șomuz Fălticeni în ultimul amical înainte de meciul oficial cu FC Hermannstadt. Pustai are la dispoziție un mijlocaș care a evoluat în Liga 1 pentru Poli Iași

Marius ANGHEL 25 Jul. 2021, 16:14 Liga 2
FC Buzău a zdrobit Șomuz Fălticeni în ultimul amical înainte de meciul oficial cu FC Hermannstadt. Pustai are la dispoziție un mijlocaș care a evoluat în Liga 1 pentru Poli Iași

FC Buzău, fosta SCM Gloria Buzău, a încheiat en fanfare seria meciurilor amicale din această vară înainte de debutul în noul sezon de Liga 2. Echipa antrenată de Cristian Pustai a zdrobit, sâmbătă, formaţia de Liga 3 Şomuz Fălticeni cu scorul de 9-0 (3-0), într-un joc desfăşurat pe stadionul din Crâng.

Scorul a fost deschis încă din minutul 4, după reușita lui Tudor Oltean. În minutul 10 era deja 3-0, după golurile marcate de Kamil Wiktorski (8’) și Adrian Chică Roşă (10’), scor care avea să se mențină până la pauză. În partea secundă, Chică-Roșă a mai înscris de trei ori, în minutele 47, 75 și 78, iar câte o dată au marcat și Alexandru Munteanu (53’), Gheorghe Andronic (82’) și Dumitru Rogac (90’).

FC Buzău: Relu Stoian – Bogdan Oteliţă, Sebastian Ghinga, Kamil Wiktorski, Călin Toma, John Mondragon, Alin Cârstocea, Cristian Ciobanu, Serge Ekollo, Tudor Oltean, Adrian Chică-Roşă. Au mai intrat: Dragoş Horeboiu – Alexandru Munteanu, Ariel Lopez, Ciprian Petre, Gheorghe Andronic, Alexandru Neacşu, Pablo Gaitan.

Argentinianul Pablo Gaitan, ultima noutate la FC Buzău

Cu prilejul acestui meci amical, Pustai a avut la dispoziție un nou jucător.

Cu toate că mai este o săptămână până la debutul Ligii 2, pentru FC Buzău lista transferurilor rămâne deschisă. Ultimul nou-venit este argentinianul Pablo Gaitan (29 de ani, foto, în dreapta, alături de Ariel Lopez, altă nouă achiziție), care în sezonul trecut a evoluat pentru Poli Iași în 11 meciuri de Liga 1 (596 de minute), în care a înscris și un gol.

Gaitan este mijlocaș, iar în cariera sa a mai evoluat pentru Atletico Rafaela, Union Sunchales (ambele din Argentina) și General Diaz (Paraguay).

Debut cu FC Hermannstadt, la Mediaș, în noul sezon de Liga 2

În precedentele amicale desfășurate în această vară, FC Buzău a întârlnit următorii adversari și a înregistrat rezultatele: Astra (4-1), CSM Râmnicu Sărat (7-0), FCSB (1-5), Petrolul Ploieşti (1-0) și Aerostar Bacău (1-1).

Echipa antrenată de Cristian Pustai debutează sâmbătă în noul sezon de Liga 2, la Mediaș, acolo unde se joacă meciul cu FC Hermannstadt, de la ora 13:30.

Foto: Alexandru Mitu și FC Buzău

Marius ANGHEL 25 Jul. 2021, 16:14 Liga 2
Pe aceeași temă