FC Buftea, echipa de temut în liga II-a, seria întâi

10 Sep. 2008, 15:39 Liga 2
FC Buftea, echipa de temut în liga II-a, seria întâi

In următoarele două etape, pentru echipa antrenată de Mihai Stoica, antrenorul celor de la FC Snagov, vor urma două “partide de foc” în care vor avea de înfruntat, în deplasare pe egala Sportului din etapa precedentă, Prefabricate Modelu, echipă al cărei președinte este nimeni altul decât fosta glorie a Stelei, Tiți Dumitru și pe liderul la zi al clasamentului seriei intâi, FC Buftea, echipă, la care pe lângă, acționarul majoritar Consiliul

Local este și Marian Iancu – patron al Politehnicii Timișoara. Echipa celor din Snagov ocupă momentan în clasamentul la zi, poziția a zecea cu un total de 5 puncte după patru etape. Oficialii clubului Snagov spun despre aceste doua partide că: ”sunt extreme de dificile, dar cred în echipă și sunt convinși că vor obține patru pucte din șase, multumindu-se și cu un punct în partida de pe teren propriu cu FC Buftea.

Au două piese foarte bune, este vorba despre atacantul pur sânge senegalezul Mansour și fundașul Florin Sandu, pe care dacă nu le vom lua în serios, or să ne pună în dificultate ori de câte ori au ocazia”. Însă partida din următoarea etapă cu echipa Prefabricate Modelu,formația antrenată de Marin Dună, pare a fi primul hop și cel mai important de trecut pînă la meciul cu Buftea pentru ilfoveni.

După egalul din Regie, Prefabricate Modelu are nevoie uriașă si foame de puncte pentru a nu se afunda mai rău decît este, în zona inevitabilă a retrogradării.Momentan echipa din Modelu fiind ocupanta locului 14 în clasamentul la zi al Ligii a-II-a.

Articol scris de Andi Sârbu

10 Sep. 2008, 15:39 Liga 2
Tags:
Pe aceeași temă