FC Brașov – Sepsi OSK se va juca pe zapădă. Țălnar chemă fanii la stadion: „După nume, tradiție, brand, FC Brașov este clar favorită”

Marius ANGHEL 02 Dec. 2016, 17:09 Liga 2

FC Brașov va juca sâmbătă, de la ora 14:30, pe teren propiu, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în derbiul primei etape a returului Ligii 2. Antrenorul lui FC Brașov, Cornel Țălnar, le cere sprijinul fanilor la acest meci extrem de important.

„După un tur foarte bun în care am avut rezultate foarte bune, începem returul cu un meci foarte greu pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Din păcate, terenul de joc va fi un mare dezavantaj pentru noi, iar pentru o echipă care vrea să construiască, care vrea să-și impună jocul va fi foarte greu. Sper ca băieții să tragă de ei, să dea tot ce au mai bun pe teren, iar la final să fim bucuroși de evoluția echipei, dar și de rezultat. Încercăm să continuăm evoluția bună din meciurile de pe teren propriu și sunt convins că o victorie în meciul cu Sepsi poate însemna enorm în lupta pentru promovare. Este o pierdere mare absența lui Ioan Șerban, dar eu am încredere că jucătorii care vor intra pe teren vor da totul să compenseze această absență. Hadnagy este un jucător foarte bun, experiența îl ajută foarte mult, vom încerca să-l blocăm. Avem mare nevoie de suporteri la acest meci, nu ar fi normal ca la meci să fie prezenți mai mulți suporteri din Sfântu Gheorghe. Sper să nu se întâmple acest lucru, jucăm la Brașov și nu ar fi normal. Cred că fanii brașoveni se vor mobiliza și vor veni în număr mare să susțină echipa la acest meci extrem de important. După nume, tradiție, brand, FC Brașov este clar favorită, dar asta trebuie să demonstrăm pe teren. Important este să trecem cu bine peste meciul cu Sepsi, apoi ne vom putea gândi și la meciul cu Juventus”, a declarat, citat de Monitorul Expres, Cornel Țălnar.

Se joacă pe zăpadă!

Partida cu Sepsi se va disputa în condiții dificile, după ce meteorologii au anunțat că la Brașov va ninge abundent. În această dimineață, șase angajați de la stadion au început lupta cu zăpada. Chiar dacă în câteva ore suprafața de joc va fi degajată de zăpadă, la noapte va continua să ningă, astfel că la meciul se va disputa în condiții dificile.

Articol scris de Adi MARICA
Foto: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 02 Dec. 2016, 17:09 Liga 2
Pe aceeași temă