FC Brașov are probleme înaintea meciului de la Satu Mare. Trei titulari s-au accidentat, iar Țălnar nu știe dacă poate face un lot de 18 jucători

Marius ANGHEL 17 Aug. 2016, 15:27 Liga 2
FC Brașov are probleme înaintea meciului de la Satu Mare.** Trei titulari s-au accidentat, iar Țălnar nu știe dacă poate face un lot de 18 jucători

Rezultatele bune obținute de FC Brașov în acest start de campionat au adus și consecințe mai puțin dorite de staff-ul tehnic al echipei. Trei dintre titularii din jocul cu Juventus București s-au accidentat și au slabe șanse să evolueze în deplasarea de la Satu Mare. Lipsa pregătirii din această vară începe să aibă efecte negative asupra jucătorilor de la FC Brașov. Dacă în cazul atacantului Sergiu Istrati, lucrurile sunt clare, acesta neputând fi utilizat cu Olimpia, în cazul mijlocașilor Ștefan Grigorie și Petre Goge șansele ca acestia să joace sunt reduse. Antrenorul Cornel Țălnar nu știe dacă va avea 18 jucători valizi pentru meciul de vineri.

„Am avut două rezultate peste toate așteptările, dar, din păcate, de ce îmi era frică nu am scăpat. Lipsa de pregătire își spune cuvântul și au apărut problemele medicale. Strângem cu greu 18 jucători pentru această etapă. E foarte greu să nu faci pregătire și să intri direct în meciuri. Băieții au picioarele grele, am făcut câteva zile antrenamente mai încărcate. Ne mai trebuie patru-cinci jucători, am mai spus-o. Toate echipele și-au făcut lotul de mult timp, pe cine am dori să mai transferăm sunt jucători angrenați la alte echipe. Încercăm să închegăm un prim «11» pentru această deplasare și să obținem din nou un rezultat bun. Olimpia Satu Mare este cam aceeași echipă din sezonul trecut. Nu au făcut lucruri extraordinare, nici nu au fost dintre cele mai slabe echipe”, a declarat, citat de facebook-ul echipei FC Brașov, Cornel Țălnar.

„Trebuie să facem toate lucrurile cât mai rapid, sărim peste anumite etape, dar asta e situația. E normal să se simtă o stare de oboseală, în lipsa pregătirii. Trebuie să gestionăm bine această perioadă, apar și problemele medicale. Sunt șanse de 50 la sută să intru la joc. Sunt optimist că ne vom întoarce neînvinși de la Satu Mare”, a spus și mijlocașul Ștefan Grigorie.

Meciul Olimpia Satu Mare – FC Brașov, contând pentru etapa a 3-a din Liga a 2-a, se va disputa vineri, de la ora 18:00.

Foto: FB FC Brașov Official

Marius ANGHEL 17 Aug. 2016, 15:27 Liga 2
Pe aceeași temă